Wednesday, June 20, 2012

Ce produse va recomand?

Sunt bucuroasa sa va spun ca am primit spre testare de la Astor Cosmetics si Rimmel London cateva produse, printre care de unele m-am indragostit de-a dreptul.  Nu o sa va spun ce spun producatorii, ci impresia mea dupa ce  le-am testat, dar  aveti link cu trimitere spre produse daca vreti sa aflati si descrierea  producatorilor.

Bineinteles, ca o sa incep cu ce mi-a placut mie mai mult si mai mult :
Oja ASTOR QUICK'N GO!



M-am indragostit de aceasta oja si de acum numai aceasta marca o voi folosi, pentru ca m-a convins...Se usuca repede, nu e nevoie sa aplici decat  un strat, iar pensula pot spune ca e minunata, imi place la nebunie. Nu am avut niciodata o oja care sa se aplice atat de uniform si sa reziste atat pe unghii. Mie mi-a rezistat 5 zile in conditiile in care am spalat vase (chiar si cu un burete dur), am fost la piscina si asta fara sa se ciobeasca deloc...Asa ca are nota 10 de la mine cu un mare + .



MISS SPORTY HOLLYWOOD LIP GLOSS

Nu pot sa va spun daca inca nu l-ati incercat ce senzatie iti da dupa ce il aplici pe buze, le simti moi, delicate si oare mi se pare mie sau le simt mai voluminoase!? Sa nu va spun ca are un miros de fructe, dulce si proaspat, iar cand a venit sotul acasa, mi l-am aplicat pe buze si l-am intrebat daca ii place cum imi miros buzele :)). Stiu ca sunt copilaroasa, dar ce sa fac daca imi place sa ma rasfat si sa fiu alintata?


 LIP GLOSS ASTOR SOFT SENSATION LIQUID CARE

Este un gloss pe care il poti folosi oricand in locul unui balsam de buze, pentru ca are efect hidratant sau cel putin asa mi se pare mie. Ca si in cazul celuilalt luciu imi simt buzele moi, catifelate....Miroase foarte frumos si da un aspect natural buzelor, oferindu-le un luciu si o culoare luminoasa (am tras cu ochiul la descrierea lor, caci nu-mi gaseam cuvintele).


RIMEL RIMMEL LASH ACCELERATOR

Stiu ca multe bloggerite nu s-au aratat incantate de rimelurile de la Rimmel, dar eu va spun strict parerea mea. Aceasta marca va ramane mereu preferata mea. Si va spun si de ce...Eu am genele negre, dese si nu mai am nevoie decat de foarte putin volum si sa le alungesc un pic. Imi place acest rimel, pentru ca da un aspect natural, nu imi incarca genele si tocmai pentru ca e mai lichid nu se usuca repede si sa il poti folosi chiar si dupa un an de zile cu incredere , daca il mai ai desigur :)).



Mascara Volume Flash x 10 Curved Brush

 Acesta e rimelul pe care mi-l cumpar in mod regulat si care imi place mai mult decat cel prezentat mai inainte, desi l-as prezenta cam tot in aceleasi cuvinte. Si daca am uitat sa adaug ceva in descrierea  celuilalt rimel o sa o adaug acum spunand ca folosind aceste rimeluri niciodata nu te vei plange ca genele ti se lipesc intre ele.


FOND DE TEN SO ENERGETIC NATURAL RADIANCE-MISS SPORTY
Miroase foarte-foarte bine, nimic de zis, dar ori nu stiu eu sa-l aplic cum trebuie, ori chiar nu mi se potriveste mie...Este cremos si consistent si ca sa obtin un aspect natural a trebuit sa dau cu o discheta demachianta dupa aplicare, dar este perfect pentru mine ca anticearcan...

In incheiere vreau sa-i multumesc baietelului meu, care m-a ajutat sa fac fotografiile si bineinteles trebuie neaparat sa spun: " Multumesc, Astor Romania ! "

14 comments:

  1. Super! Pana acum nu am avut decat oja Astor si mascara Rimmel si am fost foarte multumita. Mint: am si farduri Astor :)

    ReplyDelete
  2. Si eu am folosit rimeluri de la Rimmel si mi-au placut.

    ReplyDelete
  3. am avut fondul de ten de la -MISS SPORTY dar nu mi-a placut si lam dat la o prietena,eu folosesc fond de ten giordani de la oriflame.nuantele la oja imi plac.

    ReplyDelete
  4. Rimelul de la Rimmel si mie imi place.Imi place si nuanta ojei.Am si eu una asemanatoare de la Avon

    ReplyDelete
  5. RIMELLLLLLL :X

    ReplyDelete
  6. Super!.Imi place Rimelul de la Rimmel. Mi se parut cel mai bun mascara de la Rimmel si le defineste foarte bine.....iar oja este frumoasa, imi place nuanta...

    ReplyDelete
  7. Am folosit si eu rimeluri de la firma Rimmel si mi-au placut, sunt bune.

    ReplyDelete
  8. foarte bune produsele

    ReplyDelete
  9. frumoase produse,,,dar oja.........o vreau

    ReplyDelete
  10. sunt superbe produsele ,nu am folosit din aceasta gama inca absolut nimic sunt curioasa de fondul de ten si de mascara

    ReplyDelete
  11. Din pacate nu am folosit produsele astor, dar am auzit numai de bine.

    ReplyDelete