Thursday, January 3, 2013

Haine de firma la preturi mici-mici de tot

Cati dintre voi cred ca ar putea cumpara haine Stradivarius, Blanco, Zara, Oysho, Bershka, Vero Moda, Only la preturi incepand de la 20 Ron!?

Pare incredibil, nu? Dar e adevarat...

Haideti, sa nu mai fim ignoranti si sa ne lasam prada tentatiei de a cumpara  haine de firma din Mall-uri sau magazine de specialitate cu adaosuri enorme. De ce sa platim 100 Ron pentru ceva ce costa 50 Ron?

Probabil va veti spune ca sunt second-hand, ei bine sunt haine noi, chiar daca unele din cauza transportului si a mutarii in baxuri  ar putea sa nu mai aiba eticheta.

Era un magazin in Ramnicu Valcea asemanator cu acest magazin online, de unde mi-am luat o rochita de la Blanco cu 30 Ron, aceiasi rochie care intr-un alt magazin era 250 Ron. Insa, acum vazand ca au succes au inceput si ei sa umfle preturile, asa ca m-am reorientat catre acest site cu preturi de bun simt. Recunosc, sunt genul de om care vrea haine de calitate la cele mai mici preturi si nu cred ca e ceva rau in asta, pana la urma asa sunt economistii :D. Sunt atat de zgarcita, incat cand ma opreste un politist si stiu ca am gresit, imi dau lacrimile instantaneu, gandindu-ma ca dau banii pe degeaba, din cauza unei greseli stupide ca viteza sau centura :D, noroc ca nu se indura sa vada o femeie cu o fata de ingeras ca a mea sa planga si ma iarta mereu, iar cum banii  cu care trebuia sa fie platita  amenda erau ca si zburati ii sparg in cumparaturi. E mai bine, asa nu?

Trebuie sa recunosc ca inainte faceam si eu parte din ignoranti, dadeam pe o pereche de blugi si 500 Ron, dar timpul m-a invatat ca nu merita, mai ales cand acei blugi nu te tin nici un an, pe care in acelasi magazin ii gasesti dupa un an la 150 RON. Va dati seama ce adaos au?

Pe parcurs am invatat sa-mi cumpar haine la lichidari de stoc, sau iarna pentru vara si vara pentru iarna. E mult mai avantajos. Cand dau si de astfel de site-uri, nu pot decat sa ma bucur, mai multi bani in buzunar si mai multe haine in dulap, plus haine de sezon la  preturi de lichidari de stocuri.


Indemnul meu pentru voi e sa nu va lasati pacaliti, economisiti si fiti bine imbracati!


23 comments:

  1. IMI PLAC TARE TARE MULT:d MAI ALES GECUTELE SI PANTALONI:d

    ReplyDelete
  2. sunt cateve lucruri care imi plac si mie

    ReplyDelete
  3. foarte frumoase si au preturi accesibile

    ReplyDelete
  4. Daaa...Totul e sa rezisti tentatiei...Asa cumperi acelasi produse la preturi mult mai mici si faci economie...Imi plac toate in special rochita!!!!

    ReplyDelete
  5. Gecile,Bluza si Rochia imi plac foarte mult! Multumim mult pentru articol!

    ReplyDelete
  6. ai dreptate, si eu am patit de multe ori sa iau ceva din mall si la un magazin din cartier sa fie acelasi produs la un pret mult mai mic...asta e, de multe ori platim eticheta si chiria standului. Nu de fiecare data un pret mare inseamna calitate superioara!

    felicitari pt articol

    ReplyDelete
  7. wow.!!!! ce hainute frumoase!!:X:X:X
    imi face cu ochiu rochita :d

    ReplyDelete
  8. Corina Maria DragomirJanuary 3, 2013 at 9:37 AM

    La multi ani! Foarte utila informatia... si eu gandesc ca tine... multumim de sfat

    ReplyDelete
  9. rareori imi cumpar haine de firma pentru ca nu imi permit mai ales ca a aparut si copilul si lucreaza doar sotul,dar am vazut pe site ca au preturi accesibile pentru toate buzunarele si haine pe gustul tuturor cred eu.mi-as dori si eu sa-mi pot achizitione cateva hainute dar ...

    ReplyDelete
  10. foarte frumoase si au preturi accesibile

    ReplyDelete
  11. Mai cumpar si eu haine de firma nu mie cat fetei mele dar si aici am vazut lucrusoare foarte dragute .

    ReplyDelete
  12. super frumoase hainutele,si au preturi accesibile,pup

    ReplyDelete
  13. Foarte draguti pantaloni si am mai vazut cateva lucruri pe site..... Ai mare dreptate nu se merita, de multe ori lumea plateste doar firma

    ReplyDelete
  14. Uite ca acum iti poti la haine de firma la preturi mai mici si decat hainele normale si te vor tine mai mult, deci vei face o economie :P

    ReplyDelete
  15. BIANCA ROXANA ANITEIJanuary 4, 2013 at 4:20 AM

    Multumesc de pont, mai astept si alte sugestii!!!

    ReplyDelete
  16. dragute hainute si chiar nu au preturi mari....

    ReplyDelete
  17. Tot la lichidare de stoc imi fac si eu cele mai mari achizitii in garderoba. Rochita gri-albastru imi place mult.

    ReplyDelete
  18. Asa e si pe la noi:) e moda cu mersul in austria la reduceri.Horifashion.ro

    ReplyDelete