Friday, November 29, 2013

Stilul meu

Traim intr-o lume impanzita de imagini in continua miscare, in care inainte de toate se pune accent pe exterior, ne imbracam zi de zi in culoare, senzatii si emotii, iar instrumentul nostru de expresie suntem chiar noi insine.
Primul lucru pe care-l fac in fiecare dimineata e sa-mi privesc reflexia din oglinda. Unele lucruri imi plac la mine, altele nu, insa fac tot posibilul ca in majoritatea timpului sa imi placa ceea ce vad, iar ceea ce imbrac sa ma faca sa am mai multa incredere in mine.
Moda face parte din viata unei femei, din acest motiv aleg cu atentie cele mai frumoase rochii de zi, pentru ca imi place sa ma imbrac office.

In acest an, ma bucur mai mult ca niciodata de ofertele de Black Friday, pentru ca am avut timp sa-mi pregatesc economii special pentru aceasta zi si pe ce as putea cheltui ce-am strans, daca nu pe hainute de pe site-ul Glittio!? Reducerile din acest an sunt uimitoare si de neegalat, astfel incat mi-am creat o tinuta completa.
O rochie sofisticata intr-o cominatie alb-negru, cu maneca lunga, intocmai potrivita acestui sezon geros, mi-a atras pentru prima oara atentia.

http://www.glittio.ro/haine/rochii/cocktail/rochie-enny-art-16031


Experienta m-a invatat ca diferenta salasluieste in detalii, de aceea am mare grija cand imi aleg accesoriile, pentru a crea o imagine indrazneata sau poate doar o imagine completa.

Tocmai din acest motiv, am optat pentru o pereche de cizme piele prin care sa ma fac remarcata, conferindu-mi un look aparte.
http://www.glittio.ro/incaltaminte/cizme/cizme-shania-piele


O geanta din piele potrivita pentru orice tinuta, este alegerea perfecta si pentru acest outfit de asemenea.
http://www.glittio.ro/accesorii/genti/geanta-piele-gianni-chiarini-art-1390-negru
Insa micul meu secret pentru o tinuta de invidiat este lenjeria modelatoare, care-mi ascunde micile imperfectiuni dobandite dupa nastere.
http://www.glittio.ro/haine/lenjerie/lenjerie-modelatoare/slip-modelator-tanga-colectia-plus-invisibile-negru

Cosul de cumparaturi e plin, iar un zambet larg de satisfactie mi se citeste pe fata. Tocmai mi-am facut singura un cadou de ziua mea! :)


Devino fan-ul paginii Glittio si descoperi super oferte de Black Friday!


7 comments:

  1. Superbe tinute,s ar potrivi perfect unei zile de ajun sau chiar de craciun :)

    ReplyDelete
  2. Superba gentuta <3

    ReplyDelete
  3. Buna, pe rochita am pus ochii de vreo cateva zile dar nu stiu in cat timp voi primi comanda. Am observat ca unele produse sunt livrate chiar si in 10 zile lucratoare si imi este teama ca nu cumva sa nu o primesc pana in Craciun. Imi poti spune in cat timp ti-a fost livrata comanda?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cam in 10 zile lucratoare, nu mai stiu exact cat. Cel mai bine suna-i si cere-le un termen exact de livrare :)

      Delete
  4. Felicitari, Andreea, pentru castigarea campaniei Blog Friday! Nu stiu de ce nu mai primesc pe mail articolele de la tine...Vad ca ai schimbat infatisarea blogului, arata tare chic acum!

    ReplyDelete