Tuesday, December 10, 2013

Cu Great Favor ai Black Friday in fiecare zi

V-ati intrebat vreodata cum ar fi sa ne bucuram de reduceri zilnic, fara sa fim nevoiti sa asteptam o singura zi din an pentru a ne lua tot ce ne dorim la preturi reduse!?

V-ati dori sa fie Black Friday in fiecare zi?

Se pare ca acest lucuru e posibil numai daca esti membru GreatFavor, asa ca eu, personal, profit din plin de aceasta oportunitate si  devin membru incepand de azi. Cum? Simplu si rapid...





Intru pe site, ma inregistrez, confirm codul primit in mesaj, iar apoi aflu in fiecare zi prin SMS toate toate ofertele si promotiile din domeniile si de la brandurile care ma intereseaza, direct pe telefon.

Tot ce trebuie sa fac ca sa obtin reducerea pe loc e sa arat telefonul si transform astfel orice zi in Black Friday, fara batai de cap si fara sa stau la cozi imense pentru a-mi lua produsul dorit la pret mai mic, fara sa trebuiasca sa cumpar vouchere, sa platesc abonamente lunare, sa adun puncte sau cine stie ce alte metode. 

Prezint SMS-ul cu oferta la magazinul partener si ma pot bucura de preturi reduse. In curand, tot ca membru FREE voi avea posibilitatea sa imi printez gratis voucherele de pe site, pe care sa le pot folosi pentru a obtine reducerile partenerilor. 


Pot achizitiona de asemenea un card de reduceri GreatFavor, ca sa devin membru Premium si sa ma bucur de aceste reduceri oriunde in Romania.

In acest mod, eu impreuna cu familia mea, ne bucuram de economii reale si substantiale, fara sa fim fortati sa alergam dupa reduceri, de fiecare data cand mergem la magazinele partenere.
 
Oare imi pot dori mai mult de atat?

Nici macar parintii, cunostiintele sau prietenii mei nu au rezistat tentatiei de a deveni membri, lucru de inteles de altfel, ce om ar putea spune nu unei astfel de oportunitati!?

Noi, in mod clar, suntem membrii ai celui mai inedit site ce ofera reduceri permanente timp de un an, cu posibilitatea de prelungire GRATIS!



Profita si tu! Intra ACUM pe  GreatFavor si devino membru!

13 comments:

  1. Ar fi bine sa fie Black Friday in fiecare zi, super

    ReplyDelete
  2. Ar fi o incatare sa avem reduceri zilnic, oricum se pare ca este un mare avantaj sa fii membru GreatFavor

    ReplyDelete
  3. reduceri in fiecare zi ieiiiiiiiiiiiii:D ce bn ar fiiiiiiiiii!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. Si eu alerg dupa reduceri, asa ca articolul tau mi se pare foarte interesant!

    ReplyDelete
  5. suna tare bine si ma bucur pentru tine ca profiti din plin de toate avantajele pe care le aduce statutul de membru al acestui site! Eu insa nu cred ca as avea prea multe beneficii, in primul rand datorita zonei in care locuiesc, destul de departe de marile orase cu centre comerciale si oferte la tot pasul. Si cum si iesirile noastre sunt destul de rare...cred ca GreatFavor nu ma poate ajuta prea mult. :-* multa bafta!

    ReplyDelete
  6. NICOLAE GEORGIANA
    super sait, interesant

    ReplyDelete
  7. e pe bune ,cui nui iar surade sa prinda reducerii ,imi place acum intru fuguta pe sait .

    ReplyDelete
  8. super ideea cu reduceri in fiecare zi :) multumim :)

    ReplyDelete
  9. Hello dear, I'm running a little giveaway on my blog where you can win an item from DressLily.com. If you're interested, check it out here. ♥

    Have a nice day x

    ReplyDelete
  10. .

    Salut, www.SellADeal.ro este cel mai generos site de CashBack din Romania si este prezent online inca din anul 2011.

    Pe langa CashBack poti primi si 5% din valoare cumparaturilor prietenilor pe care ii recomanzi.

    Aici gasesti cele mai noi Concursuri, Promotii, poti citi Carti online Gratis, sau poti afla cum sa Investesti profesionist.

    Mai mult, Dublam cel mai mare CashBack!

    Tu ai cont?

    .

    ReplyDelete