Friday, December 20, 2013

Voi ce gatiti azi?

Ma tot gandeam zilele trecute ca m-a cuprins o lene teribila, nu-mi vine sa mai fac nimic, dar si cand ma apuc de un lucru, vreau sa-l fac bine si nu las niciodata ceva inceput si neterminat, chit ca asta inseamna sa nu mai dorm decat cateva ore pe noapte. Aseara am facut curatenie pana la 4 dimineata, m-a luat somnul pe la sase, ca la noua sa o iau iar de la capat si culmea e ca nu ma simt deloc obosita, ci parca am mai multa energie decat oricand.
O singura dilema am, ce sa fac de mancare azi!?
Poate ma ajuta si pe mine cineva cu o sugestie sau poate face sotul o fapta buna si gateste el o mancare delicioasa cum numai el stie sa faca :P.
Pupici!

6 comments:

  1. Aceeasi dilema o am si eu,zilnic:)) Azi fac piept de pui la tigaie si cartofi natur,ieri am facut ciulama de ciuperci.

    ReplyDelete
  2. azi de post papam,ciorbita de fasole si snitele de soia cu cartofi prajiti si daca doresti ceva repede ,pulpe de pui la cuptor cu cartofi ...imediat e gata :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tineam si eu candva post, acum de cand cu copilul nu ma pot abtine sa nu gust din mancarea lui, fiind pofticioasa din fire :))

      Delete
  3. tocanita de ciuperci cu mult marar :)

    ReplyDelete
  4. Ai o invitatie la un concurs interesant aici http://nimicurifantezii.blogspot.ro/2013/12/cum-iti-asterni-asavisezi.html

    ReplyDelete