Saturday, January 11, 2014

Imi doresc...

Suntem in continua miscare si schimbare, de aceea un gadget care sa se adapteze stilului nostru de viata nu ar strica nimanui. Allview AX4 Nano e alegerea perfecta pentru orice persoana ce pune pret pe tehnologie, intrucat indeplineste functiile unui smartphone si pe cele ale unei tablete, dupa cum declara Lucian Peticila, General Manager Allview: „AX4 Nano imbina functiile unui smartphone cu cele ale unei tablete, fiind un gadget indispensabil pentru persoanele active si dinamice. Noul device ofera o interfata prietenoasa, o experienta de utilizare placuta si o serie de functii utile”



A fost lansata de curand de cel mai important producator autohton din industria IT&C,  fiind disponibila in doua variante de culoare, negru si alb.

Noua tableta are sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean, display de 7”, procesor Cortex A7 de 1,3 GHz, conexiune 3G prin HSPA+, doua camere foto, GPS EPO, memorie flash 4 GB, memorie RAM  512 MB si memorie externa MicroSD pana la 32 GB.

Utilizatorii au posibilitatea de a efectua si a primi apeluri, mesaje text sau multimedia, iar avantajul sau este ca recunoaste comenzile vocale si converteste automat un mesaj vorbit in e-mail sau sms.



AX4 Nano este compatibila cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireles display Smart2View.

unnamed (8)
  Mie mi se pare geniala, mai ales ca ma pot bucura de apeluri video 3G, ca pot transfera fisierele de pe PC pe tableta si invers sau ca pot conecta device-ul la un dispozitiv periferic, cum ar fi boxe sau imprimanta.

Raportul calitate-pret e mai mult decat rezonabil, nici acum nu pot sa cred caci costul acesteia este de numai 409 Ron, asa ca o trec fara sa stau pe ganduri pe lista lucrurilor " must have".

Voi ce parere aveti despre ea?

13 comments:

  1. Arata minunata si are chiar un pret bun, merci pentru pont.

    ReplyDelete
  2. Eu una sunt innebunita dupa gadgeturi iar AX4 Nano chiar mi se pare super ok , mai ales in ceea ce priveste pretul , avand in vedere ca are o multime de functii super.Chiar ma gandesc sa achizitionez una cat de curand :)

    ReplyDelete
  3. Arata bine si pretul este acccesibil

    ReplyDelete
  4. Ai dreptate raportul calitate-pret este foarte bun, poate vede cine trebuie si primesc si eu de ziua mea :D

    ReplyDelete
  5. Superb arata,iar pretul raportat la toate optiunile pe care le are este deosebit:) Sa am asa un gadget cred ca as fi foarte fericita:) Cine stie pana de ziua mea poate poate;))

    ReplyDelete
  6. mdaa mi-as dori si eu asa ceva

    ReplyDelete
  7. vreau si eu! mi se pare foarte accesibila!

    ReplyDelete
  8. Un pret foarte bun,sistem Android si specificatii bune,chiar se merita.

    ReplyDelete
  9. AX4 Nano imbina functiile unui smartphone cu cele ale unei tablete, deci e super utila, vreau si eu unaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  10. sincera sa fiu tehnologia asta ma da peste cap :)))
    dar arata bine si pretul este bun :)

    ReplyDelete