Wednesday, June 24, 2015

Cadoul meu pentru mine: picioare catifelate

"A venit vara si-mi pare bine, port fuste si imi sta bine!"

Ar putea parea o fraza lipsita de modestie, dar macar cu atata lucru ne putem mandri dupa cate eforturi depunem pentru a putea imbraca aceste piese vestimentare prin care ne etalam feminitatea si in urma preocuparii noastre de a avea un aspect ingrijit.

 In vremurile contemporane, epilarea definitiva a luat un puternic avant, pentru ca orice femeie viseaza sa scape pentru totdeauna de parul nedorit de pe corp, sa aiba picioarele catifelate, fara ca acest lucru sa devina o corvoada pe capul lor. Daca s-ar putea, in scurt timp, cu riscuri putine si investitii minime, cu atat mai bine. Acest lucru este realizabil, iar rezultatele pot fi mai mult decat multumitoare, cu ajutorul unui aparat pentru epilare definitiva acasa? Intentionez si eu sa imi cumpar un mic ajutor, Silk`n SensEpil, care sa ma scape de problemele "paroase", mai ales ca am auzit numai lucruri bune despre el.

http://www.silkn.ro/18-cumpara

Sunt constienta de faptul ca epilarea de lunga durata este progresiva, datorita faptului ca nu se realizeaza dintr-o data, ci este nevoie de mai multe tratamente si poate dura intre 18 si 24 de luni, dar trebuie sa recunosc ca merita asteptarea. Banuiesc ca in cazul meu va dura cu mult mai putin, deoarece am firele de par negre si groase.

De ce sunt atat de sigura de rezultatele pe care le voi obtine cu Silk`n SensEpil? Pentru ca o vecina de-a mea satula ca fetita ei sa fie jignita de colegii ei de clasa din cauza faptului ca avea mustata mai inchisa la culoare, si-a luat acest aparat si a fost extrem de multumita, iar cea mica nu a mai fost tinta rautatilor celorlati copii. Totusi trebuie precizat ca nu este recomandata expunerea la soare inainte si dupa sedintele de tratament cu acest aparat si ar fi indicat sa ne protejam pielea impotriva razelor de soare cu factor de protectie mai mare de 50. De asemenea, nu este recomandat persoanelor cu pielea pigmentata, inchisa la culoare, intrucat exista riscul aparitiei unor efecte secundare, cum ar fi arsuri, basici sau schimbari ale pigmentului.



Din cate mi-a spus vecina mea se pare ca este simplu de utilizat, iar in timpul emiterii impulsului luminos, se resimte o usoara senzatie de caldura si furnicaturi. Dupa primele sedinte firele de par s-au subtiat, au devenit mai deschise la culoare si cad doar la o simpla atingere. Ce-mi pot dori mai mult decat atat?


Din cand in cand meritam sa ne rasfatam, pentru ca ne indeplinim toate indatoririle cu multa dragoste si fara sa ne plangem. Vreau sa-mi fac singura un cadou care sa ma scape in primul rand de complexe si care sa-mi aduca zambetul pe buze. Este cadoul perfect pentru mine si o sa fie secretul feminitatii mele, care ma va face sa ma simt bine din cap pana in picioare!

9 comments:

  1. Clar mi-as dori si eu asa ceva.Parul nedorit este o mare bataie de cap pentru orice femeie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cum ar fi sa avem par decat in cap!? Un vis frumos, nu?

      Delete
  2. Nu am folosit niciodată epilator, îmi e prea frica de durere :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Acesta este un epilator prin IPL, nu doare deloc, simti doar furnicaturi si o usoara senzatie de caldura :)

      Delete
  3. Astept sa vad cum evolueaza situatia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. In momentul in care voi reusi sa mi-l achizitionez, va voi tine la curent :P

      Delete
  4. Da, vara se simte nevoia de un aparat mai performant. Am vazut si eu domnisoare care ar fi necesitat o "operatie" mai radicala, banuiesc ca sedintele profesionale costa prea mult.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu mai sunt la curent cu preturile de acum, dar acum 8 ani, o sedinta ma costa 1 600 lei.

      Delete