Saturday, August 22, 2015

In ce restaurante se mananca bine in Bucuresti

 
Ma declar o gurmanda fara pereche si mi-e foarte greu sa ma pot hotara la un singur preparat. Curiozitatea mea culinara nu are limite si a fost pusa la incercare incepand cu varsta de 12 ani, cand am hotarat sa vad ce gust are o caracatita.  Daca as fi intrebata ce specific prefer, nu as sti ce sa raspund, pentru ca nu le-am incercat pe toate si pentru ca nu am habar la ce restaurant sa merg si care ar fi in stare sa ma faca sa ma reintorc prin delicii culinare si gusturi desavarsite. In plus, Bucurestiul e atat de mare...

Atunci cand vreau sa aleg cel mai bun restaurant din Bucuresti pentru a incerca mancaruri noi cu care sa-mi surprind papilele gustative am de ales intre a face un tur culinar al Bucurestiului, constienta fiind ca-mi va lua ani intregi pentru a testa atmosfera si meniul din toate restaurantele existente in capitala frumoasei noastre tari si intre a consulta cateva minute recenziile altor clienti de pe platforma Ce restaurant.

Ce-mi place cel mai mult la aceasta platforma? Faptul ca pot selecta restaurantul la care ar trebui sa merg in functie de eveniment, astfel ca daca vreau sa ies cu familia si copilul, aflu ca cea mai buna optiune este restaurantul La Conac din sectorul 2. Aici pot incerca preparate inspirate din bucataria romaneasca, americana, italieneasca sau mexicana, iar daca vreodata ma voi hotara sa devin vegetariana, pot merge cu incredere acolo. Pe langa toate acestea este dotat si cu un loc de joaca pentru pitici, care vor fi supravegheati de catre personal calificat.


Dupa ce am vizualizat multitudinea de oferte restaurante din Bucuresti, am descoperit un loc interesant numai bun de distractie alaturi de prieteni, in care imi pot serba fara retineri ziua de nastere, datorita atmosferei si mediului familiar, in care bunul gust se impleteste perfect cu rafinamentul culinar. Asadar, mi-am notat in agenda restaurantul The Harbour din Victoriei.


Inca sunt in faza de descoperire a celor mai bune restaurante in care sa pot asculta muzica live, pot lua o cina romantica, pot merge la o intalnire de afaceri sau in care sa ma delectez cu cele mai bune preparate in functie de specificul bucatariei cu care vreau sa ma ghiftuiesc in cautarea elementului surpriza care sa ma faca sa revin.

Sunt extrem de atenta la detalii, intotdeauna cand intru intr-un restaurant ma uit sa vad daca este curat si ingrijit, in acest fel ma asigur ca si mancarea a fost gatita in cele mai bune conditii. La fel de important pentru mine este sa vad ca restaurantul se bucura de multi clienti, pentru ca asta imi vorbeste de la sine ca ofera mancare si servicii de calitate. Nu cred ca pentru a manca bine trebuie neaparat sa scoti o avere din portofel, ci mai degraba sa consulti meniul si ingredientele preparatelor, sa te bucuri de o ambianta placuta, iar atitudinea angajatilor sa te faca sa revii. Tocmai din aceste motive tind sa cred ca si experientele mele ar putea fi de folos pentru altii, asadar m-am inregistrat pe ceRestaurant.ro si am constatat ca am primit 500 de puncte, pe care pot sa le transform intr-un desert delicos.  Pentru ca am rezervat si o masa la The Harbour, am mai acumulat 300 de puncte, iar daca voi lasa o recenzie a restaurantului voi mai primi inca 200 de puncte. Doar datorita faptului ca-mi rezerv masa prin cerestaurant.ro ma pot bucura de diverse oferte, tot ce am de facut e sa printez voucher-ul, sa selectez oferta preferata, sa-l dau la schimb in restaurant si bineinteles sa ma bucur de o mancare savuroasa.
Daca vrei sa te bucuri de cateva clipe de rasfat si sa-ti acorzi cateva momente de placere pentru simturi, atunci apeleaza fara ezitare la cel mai sigur ghid din Bucuresti, fa un tur al celor mai apreciate restaurante si decide care este locatia care ti se potriveste.

19 comments:

  1. Nu stiam de aceasta platforma, dar acum ca stiu de ea, cu siguranta voi alege cel mai potrivit restaurant pentru mine

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici eu nu stiam, dar de cand am aflat sunt extrem de multumita ca stiu unde sa merg si ce vreau sa incerc:)

      Delete
  2. Super.Interesant articol.De retinut

    ReplyDelete
  3. Multumesc de idee.Intotdeauna tu ne inveti lucruri noi.In viitor ma voi folosi de ea ca sa imi aleg un resturant care ofera servicii ireprosabile alaturi de o mincare gustoasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu invat lucruri noi de la voi, asa ca e reciproc. Ma bucur cand sunt de folos :)

      Delete
  4. Foarte interesant acest ghid! Multumesc. pentru informatia foarte bine prezentata.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cand iti deschizi restaurantul din Bucuresti, o sa fiu prima care o sa faca o recenzie la el.

      Delete
  5. Foarte interesant acest ghid! Multumesc. pentru informatia foarte bine prezentata.

    ReplyDelete
  6. Multumesc pentru informatie,foarte interesanta si felicitari pentru acest articol foarte bine realizat

    ReplyDelete
  7. Pentru ca ai pomenit de restaurantul "La Conac "vreau" sa-ti spun ca ai perfecta dreptate. Eu stau la 5 minute de acest restaurant si l-am vizitat de la deschidere si pentru ca mi-a placut totul acolo ,noi mai toata familia ne serbam anumite evenimente la acest CONAC si ne simtim minunat.,desi mai avem inca 10 restaurante in jurul nostru. Sincera sa fiu nu am stiut de CeRestaurant.ro e foarte tentanta ideia si cu siguranta trebuie pusa in aplicate. Iti multumesc pentru articol si pentru pretioasa informatie. Iti doresc o zi minunata >

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iti multumesc si eu pentru confirmare. Iti sugerez sa lasi si tu o recenzie a restaurantului si sa acumulezi puncte pe platforma.

      Delete
  8. Nu stiam nici eu de aceasta platforma,acum am aflat.Foarte interesanta si utila aceasta paltforma.

    ReplyDelete
  9. Ma bucur ca am flat de acest restaurant .Multumesc, am sa-i spun fiului meu, ca eu nu prea pot manca decat regim :(

    ReplyDelete
  10. Nu stiam de aceasta platforma dar vad ca este foarte utila atunci cand vrei sa alegi un restaurant bun.Multumim

    ReplyDelete
  11. Nu stiam de aceasta platforma dar vad ca este foarte utila atunci cand vrei sa alegi un restaurant bun.Multumim

    ReplyDelete