Sunday, November 1, 2015

Idei care te ajuta sa-ti faci sanii sa para mai mari

Sunt multe femei care nu sunt multumite cu bustul cu care le-a inzestrat mama natura, asa cum cele care nu aveau acest complex, dar aveau probleme cu greutate, in momentul in care au reusit sa slabeasca, au observat ca li s-a redus si bustul. Deisgur, nu este o solutie sa te ingrasi ca sa fii mandra de sanii tai, pentru ca exista o multime de metode prin care poti face ca bustul tau sa para mai mare.

1.Un prim pas este sa alegi marimea potrivita pentru tine la sutien. Marimea unui sutien este data de circumferinta sub bust (marimea 65, 70, 75, etc) si peste bust (cupa: A, B, C, D). Asadar, trebuie sa ai mare grija, pentru ca orice pierdere sau crestere in greutate, implica dupa sine si modificarea cupei, care se schimba din 2 in 2 cm.  Acest subiect o sa-l reiau spre sfarsitul articolului, pentru ca este extrem de important si tipul de sutien pentru care optezi.

2. Invata sa mentii o pozitie a corpului corecta pe durata intregii zile.

3. Intareste-ti muschii pectorali mergand la sala sau facand flotari acasa (cel putin 15 pe zi).

4. Evita decolteurile adanci si rochiile fara bretele.

5. Opteaza pentru haine in nuante contrastante, deschise la culoare in zona bustului si culori inchise in zona de sub bust

6. Opteaza pentru bluze cu imprimeu cu dungi orizontale sau cu decolteu inalt, asimetric sau cu volum pus in evidenta de detalii din dantela sau pliseuri.

7. Alege coliere mari si colorate.

8. Prin machiajul sanilor poti da senzatia celor din jur ca ai un bust mult mai mare, prin doar cateva miscari si cu ustensile potrivite vei obtine un efect maxim. Foloseste pudra iluminanta pe zona superioara a pieptului si mai ales in zona dintre sani sau foloseste tonuri inchise in partea superioara a bustului si tonuri deschise in zona dintre sani.

Dupa cum va spuneam mai sus alegerea sutienului se dovedeste a fi cea mai importanta metoda pentru a va bucura de bustul mult visat. Cea mai buna alegere pe care o puteti face in materie de sutiene o reprezinta sutienele push-up. Indiferent de ce tip de sutiene push-up preferati, cu burete, cu gel sau cu silicon, cu siguranta acestea vor crea iluzia optica a unui bust generos. In ciuda faptului ca cele cu silicon arata mai bine, trebuie sa aveti grija sa nu va stranga. O alta optiune ar fi sutienele buretate cu linii subtiri, realizate din tesaturi lucioase in culori inchise precum: negru, mov, rosu sau ciocolatiu. Ultimele, dar nu cele din urma alegeri in materie de sutiene ar putea fi cele decupate, cele cu jumatate de cupa sau balconet. Daca nu sunteti adeptele sutienelor, un corset push-up va poate scoate din impas.

Dupa ce am vazut noua colectie de pe site-ul Piera, mi-am dat seama ca mai exista si o alta optiune, ideala pentru acest sezon friguros, un body push-up precum acesta:



Voi ce alte trucuri mai stiti?

8 comments:

  1. Replies
    1. poate mai fac si un articol: cum sa faci ca bustul sa para mai mic :))

      Delete
  2. INTERESANT ARTICOL SI UTIL FIECAREI FEMEI,SINCER MI AS DORI SA PORT SI EU UN BODY PUSH UP DE LA PIERA.M AS SIMTI SUPERB IN EL.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie imi plac body-urile in anotimpul rece pentru ca imi protejeaza spatele.

      Delete
  3. Foarte mult imi plac body-urile,desi sunt multi ani de cand nu am mai purtat unul.Avem pe vremuri alb,negru si albastru.Imi place cel prezentat de tine,e un model care avantajeaza,nu se cunoaste prin rochie sau pantaloni.

    ReplyDelete
  4. Nu am un truc special , tot alegerea sutienului ramane baza , cat despre body-uri , nu am mai purtat de mult dar sunt foarte frumoase si tin caldurica la spate

    ReplyDelete
  5. mi-au cam scazut sanii dupa ce am nascut asa ca o sa iti urmez sfaturile. Chiar ma oftic ca nu mai sunt cum au fost... :(

    ReplyDelete