Thursday, May 11, 2017

5 moduri in care iti poti surprinde iubitul cu ocazia onomasticii

Asemenea femeilor, reprezentantii sexului masculin sunt destul de greu de impresionat. De aceea, foarte multe doamne si domnisoare se gasesc puse intr-o situatie incomoda atunci cand vine vorba de gasirea celui mai frumos cadou pentru partenerii lor. 

Intrucat onomastica este o ocazie cu care il poti impresiona si surprinde pe iubitul tau, nu ezita sa o faci! Pentru a te ajuta, am alcatuit o lista cu cateva moduri in care iti poti surprinde partenerul si cu care nu vei da gres. 

Iata care sunt modalitatile prin care iti poti surprinde iubitul cu ocazia onomasticii:

   
 1. Cumpara-i un set cadou de barbati de la Bman! Intra pe site si vei gasi o multime de seturi pregatite intocmai pentru a-ti usura alegerea. Astfel, o sa ai siguranta ca ii oferi un cadou de calitate si ca el va fi impresionat de fiecare element al acestuia. Indiferent ca vei opta pentru unul alcatuit din camasa, cravata si curea, fie ca iti place mai mult unul format din jeansi, camasa si curea, o sa fie un dar aparte.
     2. In cazul in care iubitul tau este innebunit dupa dulciuri, l-ai putea surprinde cu un tort special. Astfel, poti vedea torturi personalizate comandate pe Cofetariaarmonia.ro si te poti inspira. In cazul in care doresti un anumit blat si creme, totul se poate face conform dorintelor tale. Nu vei regreta alegerea facuta, intrucat savoarea intensa si ingredientele folosite te vor impresiona de la prima gustare!
  
  3. Cumpara-i ceva care ii sustine pasiunile. De exemplu, daca este innebunit dupa masini si colectioneaza miniaturi, atunci trebuie sa cauti prin magazine cateva pe care sa nu le aiba. In schimb, daca este pasionat de fotbal si are instalate o multime de aplicatii pe telefon sau este chiar “managerul” unei echipe de jucatori online, atunci ii poti face un tricou personalizat cu numele acesteia si al lui. Sigur nu se va fi asteptat la un astfel de cadou.
     4. O alta modalitate prin care il poti surprinde este reprezentata de organizarea unei petreceri surpriza. Cheama-i cei mai buni prieteni, comanda pizza, cumpara bauturile care va plac tuturor si pregateste si cateva jocuri. Cu siguranta, o sa va distrati, iar el iti va fi recunoscator pentru surpriza facuta.
     5. Rezerva un weekend la munte sau cauta un citybreak. In cazul in care ii place sa mergeti la munte si sa faceti drumetii, surprinde-l si planifica totul pentru ca in urmatorul weekend sa va bucurati de relaxarea pe care peisajele montane o ofera. De altfel, te poti informa cu privire la citybreak-uri si, in cazul in care gasesti o oferta chiar in orasul pe care el isi doreste extrem de mult sa il viziteze, nu mai sta pe ganduri. Asigura-te ca ii stii programul si ca nu va fi avut ceva planificat pentru data respectiva. 

Asadar, nu este atat de greu sa iti suprinzi partenerul cu o surpriza placuta cu ocazia onomasticii! Bineinteles, totul depinde de tine si de bugetul pe care il poti aloca pentru cadoul acestuia. Inspira-te din ideile de mai sus si nu vei da gres!

11 comments:

  1. Super ideea si cu petrecera surpriza alaturi de un tort si un cadou special.Mi ai dat idei frumoase pentru a surprinde o persoana speciala

    ReplyDelete
  2. Bun articol! E can greu sa gasesti cadouri pentru barbati,e cam problematic cu ei. :)))

    ReplyDelete
  3. La inceputul lui iunie este aniversarea noastra, iar la inceputul lui iulie este ziua sotului asa ca am inceput deja sa adun idei.
    Articolul tau ma ajuta mult!

    ReplyDelete
  4. Si chiar daca nu este el innebunit dupa dulciuri, cand ma gandesc cat de mult imi plac mie si cate de bine arata .... :D Dar, stai, ca nici macar nu am sot asa ca mi se taie portia. Imi plac seturile cadou, sunt super

    ReplyDelete
  5. Ce idei faine mi-ai dat, sotul meu este asa pretentios...ca niciodata nu stiu sigur daca ii va placea cadoul meu :D

    ReplyDelete
  6. Ce de idei...as vrea sa-i rezerv un weekend la munte, dar nu stiu daca va fi asa incantat.

    ReplyDelete
  7. cred ca as alege un weekend la munte linistit, asta l-ar multumi si pe el!

    ReplyDelete
  8. Pana la onomastica lui mai este ceva timp, dar se apropie aniversarea noastra. Cred ca un citybreak l-ar bucura extrem de mult. Puteti sa-mi recomandati un site unde as putea cauta?

    ReplyDelete
  9. La mine e complicat cu 'surprinderea'pentru că este pretențios rău😐

    ReplyDelete
  10. O idee excelenta la care voi apela cat de curand cu ocazia aniversarii sotului

    ReplyDelete