Tuesday, July 18, 2017

Manichiura la salon sau acasa: comparatii si sfaturi

Fiecare femeie isi doreste sa se bucure de o manichiura frumoasa si ingrijita. Tu cum reusesti sa o obtii? Fara indoiala, la salon, cu timpul si banii necesari, vei obtine o manichiura rezistenta, impecabila si care sa corespunda dorintelor tale. 

Dar sa investesti timp si bani de fiecare data cand vrei sa iti reinnoiesti manichiura este un efort suplimentar pe care nu fiecare femeie si-l poate permite in mod constant. Tocmai de aceea din ce in ce mai multe femei au inceput sa isi ingrijeasca unghiile acasa, achizitionandu-si un kit unghii gel. Aceasta tehnica de aplicare a unghiilor false a inceput sa devina din ce in ce mai populara in randul femeilor, deoarece prezinta si anumite avantaje atat din punctul de vedere al costului, cat si al eficientei.

Manichiura acasa ca la salon
 
 

Manichiura pe care poti sa ti-o faci tu singura acasa cu un kit unghii gel este aproape identica cu cea de la salon. Este la fel de frumoasa si unghiile tale arata de parca ar fi fost ingrijite de un adevarat profesionist de la un salon de frumusete. 

Manichiura pe care ti-o poti face cu un kit unghii gel este la fel de rezistenta ca cea de la salon. Daca ai mai multa grija de unghiile tale, ar putea sa reziste si pana la o luna, ramanand la fel de stralucitoare. Poti sa alegi tu singura ce culori sau modele sa folosesti pentru manichiura, ai libertate de alegere si poti sa experimentezi cu cat mai diverse modele si culori. Un kit unghii gel este un set complet de ustensile si toate cele necesare pentru a putea aplicat unghiile false la tine acasa. Una dintre cele mai importante a acestui kit este lampa UV, care ajuta la uscarea unghiilor si la intarirea efectului.

Kit de unghii cu gel pentru incepatori

Daca iti doresti sa obtii o manichiura impecabila la tine acasa si sa nu mai investesti bani in saloanele de frumusete, atunci achizitionarea unui kit unghii gel este primul pas pe care ar trebui sa-l faci. Aplicarea de unghii false nu este o procedura foarte dificila, insa necesita putina pregatire, tocmai de aceea documentarea este importanta. 

Nu te astepta sa iti iasa manichiura perfect din prima incercare. Aceste abilitati se obtin cu timpul. Insa, daca vei urmari cu atentie pasii din brosura de aplicare a unghiilor si vei fi atenta si pregatita sa inveti, peste cateva incercari vei obtine manichiura exact ca la salon. Sa iti cumperi un kit unghii gel este o investitie de lunga durata si este mult mai avantajoasa. 

Nu vei mai cheltui bani la salon pentru a obtine unghiile pe care ti le doresti. Un kit unghii gel este mai ieftin si este o achizitie pe care o vei folosi un timp indelungat. Pe langa asta, nu mai trebuie sa-ti faci programari la salon, ci poti sa iti faci manichiura oricand ai tu timp liber si placerea de a-ti ingriji unghiile. In scurt timp vei descoperi cat de util si eficient este un kit unghii gel si vei uita complet de salonul de infrumusetare.

4 comments:

  1. Imi place cum straluceste gelul acela. Nu mi-am facut unghiile cu gel pana acum, credeam ca trebuie sa ajungi la vreo manechiurista pentru asta, nu stiam ca exista kit pentru acasa.

    ReplyDelete
  2. mie imi face acasa fiicamea care se ocupa cu asa ceva

    ReplyDelete
  3. Mai eu la ocazii optez pentru mani-pedi la salon,cat m as chinui eu acasa nu pot obtine in veci acelasi rezultat. Acasa mi le fac doar asa pentru o iesire in oras sau pentru fiecare zi :)

    ReplyDelete