Thursday, January 30, 2014

Vreau o schimbare

Da, am nevoie de o schimbare si nu doar in ceea ce priveste stilul de viata, vreau sa-mi iau alt telefon, pentru ca al meu a inceput sa piarda din vopsea la cat e de uzat. Nu, nu are mai mult de doi ani si se spune ca e smartphone, dar viteza lui de procesare lasa de dorit, asa ca vreau unul care sa exceleze la acest capitol. Daca stau bine sa ma gandesc am vazut intr-o declaratie a managerului general Allview, Lucian Peticila, cum ca a aparut noul smartphone Allview P6 Quad+ in care spunea ca feedback-ul pozitiv pe care l-au primit in legatura cu smartphone-ul P6 Quad, i-a facut sa ofere clientilor sai un upgrade hardware al acestuia. Prin urmare P6 Quad +  a fost dotat cu un procesor puternic Quad Core Turbo de 1,5 GHz care satisface nevoia exigenta de multi-tasking, iar caracteristicile performante si designul modern prin care s-a remarcat P6 Quad au fost pastrate.


Caracteristici si avantaje:

- procesor Quad Core de 1,5 GHz, datorita caruia paginile Web se vor incarca rapid, care te ajuta sa te bucuri de jocuri 3D captivante si  de filmele tale preferate in format Full HD. 

-display HD Super Amoled de 4,65 inch protejat de Gorilla Glass

-sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean

-conectivitate 3G  HSDPA+ pe ambele SIM-uri cu o viteza de download de pana la 21 Mbps

-camera foto principala Omnivision de 8 MP,  model OV8830, prin urmare fotografiile facute cu acest smartphone vor fi clare, iar fetele personajelor nu vor fi umbrite nici macar cand va exista lumina puternica in spatele lor. Cu ajutorul functiei « Fotografiere continua » poti face pana la 99 de fotografii, ca sa surprinzi cel mai important moment din viata ta din toate unghiurile... 

In ceea ce priveste pretul, pot spune ca e acceptabil, pentru ca acesta costa  999 lei si fiindca stiu calitatea produselor Allview, ma gandesc ca e o investitie buna. 

Daca va intereseaza si pe voi aveti o descriere mai completa aici!



No comments:

Post a Comment