Thursday, June 18, 2015

20 de motive pentru care merita sa-ti iei Samsung Galaxy S6

Din aprilie de cand a aparut Samsung Galaxy S6, nu-mi doresc nimic altceva decat acest smartphone si am nici mai mult, nici mai putin de 20 de motive sa vreau sa detin si eu o astfel de minunatie de telefon. Credeti ca exagerez? Dupa ce o sa vi le dezvalui, o sa-l treceti cu siguranta si dumneavoastra pe lista de must-have.


1. Este un telefon premium, frate! Cine nu si l-ar dori? Nebun sa fii si tot l-ai vrea, ca daca esti nebun, nu inseamna ca esti si fraier.

2. Pentru ca vreau sa ma simt pretioasa. Da, da ati inteles bine! Nu stiti cum este posibil? Simplu, optez pentru varianta Gold.


3. Pentru ca e disponibil intr-o gama larga de culori, pentru a-i satisface chiar si pe cei mai pretentiosi: White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (Galaxy S6) si Green Emerald (doar Galaxy S6 edge) .

4. Pentru ca e atat de atragator!  Formele curbate, marginile rotunjite si combinatia dintre sticla si metal sunt o adevarata declaratie de design, iar eu ma declar pe deplin cucerita.

5. E subtire si il pot tine cu usurinta in mana (70.1 x 142.1 x 7 mm).


6. Are o diagonala pe gustul meu, de 5.1 inch. Recunosc ca atunci cand am trecut de la telefonul meu la un smartphone cu display-ul mai mare, mi-a fost greu sa ma obisnuiesc, dar ulterior mi-am dat seama cat de utila este aceasta caracteristica si nu mi-as mai dori un telefon cu o diagonala mai mica de 5''.

7. Display-ul este Quad HD Super AMOLED. Ca sa nu credeti ca vorbesc in chineza, o sa va explic de ce asta reprezinta un avantaj prin cateva cuvinte: luminozitate, claritate si precizie a culorilor. Mai e nevoie si de alte explicatii? Banuiesc ca nu...

8. Are o rezolutie foarte buna, de 2460x1440 pixeli (Quad HD), ceea ce inseamna o buna densitate de pixeli pe inch, o claritate perfecta a imaginii  si o diferenta sesizabila atunci cand distanta dintre ochi si telefon este mica.

9. Telefonul merge impecabil, cand am vazut cu ce viteza ruleaza prin aplicatii, m-a convins ca merita fiecare banut.

10.  Calitatea fotografiilor este extraordinara. Acum, serios vorbind cine a mai vazut un blogger care sa nu-si doreasca sa puna pe blog poze perfecte? Daca acest smartphone vine in intampinarea nevoilor noastre, cu atat mai bine!

11. Camera foto are functia Selective Focus (pe care eu o ador), adica poti face 2 poze si apoi sa selectezi unde vrei sa fie focusul, cu alte cuvinte pune in lumina obiectul pe care vrei sa-l scoti in prim-plan.

 
12. Pentru ca este un accesoriu elegant si practic, ceea ce il face dorit de orice fashionista.

13. Imi protejeaza datele personale de ochii curiosilor cu ajutorul senzorului amprenta.



14. Cu ajutorul functiei Sharing este suficienta o simpla atingere pentru a-mi conecta telefonul Samsung Galaxy S6 la televizorul Samsung Smart TV prin Bluetooth Low Energy, astfel ca voi putea vedea filmele de pe smartphone pe ecranul televizorului si invers. Un vis devenit realitate, nu-i asa?

15. Redarea audio este clara si puternica. Ce-ti mai poti dori inafara de asta?

16. Sistemul de pornire si de lansare a aplicatiilor este extrem de rapid, in felul acesta copilasul meu o sa fie mai bucuros cand imi va folosi telefonul, cu acordul meu bineinteles.



17. Cu ajutorul aplicatiei Samsung Pay am doua optiuni de plati mobile (NFC si MST) si pot face plati in deplina siguranta, pentru ca atunci cand deschid aplicatia, va trebui sa selectez un card si apoi sa ma autentific prin intermediul senzorului de amprenta.

18. Cu ajutorul functiei S Health, pot afla cati pasi am facut intr-o zi, cate kilocalorii am ars si imi pot monitoriza pulsul, fara sa am nevoie de alte gadget-uri pentru acest lucru.

19.  Ma pot folosi de functia Beauty Face, pentru a-mi corecta imperfectiunile fetei si a obtine cele mai bune selfie-uri, gata sa fie postate pe retelele sociale.

20. Incarcarea bateriei este rapida, iar intrebuintarea energiei este mica, in ciuda faptului ca nu poate sa fie inlocuita, eu ma declar multumita de autonomia ei.


Mai multe detalii puteti afla insa din acest review Galaxy S6, de la blogatu care este mai priceput la gadget-uri si stie mai bine cu ce se mananca astfel de lucruri. Oricum, din ce am vazut eu, are si el numai cuvinte de lauda la adresa acestui smartphone.



Dupa cum vedeti am terminat de enumerat cele 20 de motive si sunt sigura ca atunci cand mi-l voi cumpara, voi mai gasi alte 20 de motive care ma vor face mandra ca am reusit sa fiu fericita posesoare a unui  Samsung Galaxy S6.

14 comments:

  1. Îmi doresc și eu un asa telefon...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anul asta, mi-a facut sotul cadou telefonul dorit, din pacate Samsung Galaxy S6 nu aparuse inca. Oare am sanse sa-l primesc macar la anu? :))

      Delete
  2. e un telefon performant , o adevarata bijuterie!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sincer, varianta Gold ma duce cu gandul la bijuterii pretioase.

      Delete
  3. Intr-adevar oricine si-ar dori un asa telefon.Este finut si elegant, potrivit pentru o lady.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se pare ca si lucrurile finute, demne de noi, pot sa exceleze la capitolul performanta :)

      Delete
  4. Arata asa bine. ^^ Mi-l doresc. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma gandeam eu ca prin acest articol, Samsung Galaxy S6 va mai face victime :))

      Delete
  5. Și eu vreauuuu,e super bun dar scump!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Din pacate performanta si lucrurile noi pe piata costa :(

      Delete
  6. Cred ca ai enumerat suficiente motive sa ni-l dorim chiar daca , probabil o buna perioada de timp ( pana m-as obisnui cu el ) m-as simti complexata de el :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Complexata nu cred ca te vei simti, dar fascinata cu siguranta :)

      Delete
  7. UN TELEFON INTELIGENT SI PERFORMANT INTOTDEAUNA PRIN APLICATIILE SALE NE VA FACE VIATA MAI MAI FRUMOASA.NE AJUTA SA NE MONITORIZAM PULSUL,SA PUTEM SA NUMARAM PASII DE NOI INTR O ZI PLUS MULTE APLICATII

    ReplyDelete
  8. O daaaaaa! Cine nu si l ar dori ,vorba ta nebun sa fii si tot l ai vrea. Si mie imi plac telefoanele cu diagonala mai mare de 5 inch ,am deshtele groase si cand scriu ceva vreau sa pot apasa repede pe tasta respectiva fara sa mai fiu nevoita sa sterg ca nebuna apoi sa o iau de la capat.Si in plus toate aplicatiile de care pot avea parte cu acest telefon ma fac sa nu mai am nevoie de tableta.Deci oooo da si eu il vreau :)

    ReplyDelete