Sunday, January 20, 2013

Noutati OutletPrix

Ieri a fost ziua mea de nastere...Am imbatranit cu inca un an, desi nu ma simt mai batrana. Am 28 de ani acum, dar ma consolez cu gandul ca mi se da doar 23. Mi-am petrecut ziua in mod neobisnuit, dar totusi m-am simtit bine. Sambata seara, in jurul orei 20.00, am ajuns la parintii mei si am petrecut anticipat. Duminica dimineata am pornit cu toti catre Bucuresti pentru a-l vizita pe socrul meu la spital, iar cand ne-am intors am mancat cate ceva la un restaurant si am ajuns acasa seara tarziu.

Am primit o multime de lucruri ca de obicei: bunica mea mi-a dat o patura cu doua fete, parintii mei o lenjerie de pat si un Dry Cooker, sora mea o bluzica superba, iar sotul meu bani sa-mi iau ce vreau.:)

Mi-am facut si eu un cadou de la OutletPrix: o bluzica de la Stradivarius si un accesoriu calduros pentru gatul meu care a fost foarte admirat si dorit de catre mama si sora mea, din pacate insa nu am mai vazut pe site...:(. O sa va arat si voua poze curand cu ele.

Am vazut ca au adus incaltaminte: pantofii si sandalele costa in jurul sumei de 50 Ron, iar cizmele 110 Ron. Toate sunt de la Zara, Bersha, Stradivarius, Pull&Bear si Mexx.
1 2 3 4 5Voua va plac?

43 comments:

  1. superbi.La multimulti ani,sa fi sanatoasa si numa impliniri,pop. sa porti sanatoasa tot ce ai primit pop

    ReplyDelete
  2. La multi ani plini de sanatate,bucurii,fericire,impliniri....saatate si socrului tau pupicet:* Neta

    ReplyDelete
  3. Foarte frumosi <3

    ReplyDelete
  4. La multi multi anisori iubita !!!!
    sa porti cu placere tot ce ai primit .
    cat despre pantofi sunt superbi toti ,greu de ales

    ReplyDelete
  5. La multi ani! sa ramai mereu tanara si frumoasa. .. pantofii sunt eleganti si frumosi :)

    ReplyDelete
  6. la multi ani inca o data iar pantofii sunt superbi

    ReplyDelete
  7. LA MULTI ANI DRAGA MEA,IERI NU AM FOST PE FAZA,CU PARERE DE RAU:( DAR ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME SI TOATA SANATATEA:) TE POP Pantofiorii imi plac si mie nr 1,4 si ultimul:D la 50 de ron mi as lua si eu cate o pereche din fiecare;)) sunt superbe:D

    ReplyDelete
  8. In primul rand , doresc sa-ti urez si eu LA MULTI ANI fericiti si iti multumesc ca ne informezi mereu despre noutatile de pe net .Am intrat si eu pe OutletPrix si am vazut rochite si accesorii la preturi foarte bune ....au multe reduceri si merita vizitat siteul .

    ReplyDelete
  9. In primul rand tin sa iti urez si eu ca toata lumea La multi ani si sa fii iubita de destin si intr-adevar la OutletPrix gasesti mai mereu lucruri dragute si de calitate!

    ReplyDelete
  10. Draga mea, ieri nu am fost pe faza..dar iti spun acum. La multi ani , buni si fericiti !!! 28 e doar o cifra cum spun multi ...posibil si 60 sa fie la fel !?! :-)) important e sa ne bucuram de fiecare clipa la maxim! In alta ordine de idei, propunerile de astazi sunt pe placul meu..cred ca de pantofi nu m-as satura niciodata sa cumpar:-)) imi plac la nebunie cei cu irizatii verzi.. Si cred ca e o perioada buna sa ne innoim garderoba asa ca iti multumim ca ne inspiri si ne dai ponturi atat de bune!

    ReplyDelete
  11. Iti dooresc inca odata un sincer La multi ani!, Sa ramai la fel de frumoasa si tanara peste zeci de ani si sa te bucuri de fiecare clipa a vietii tale. Cat despre cadourile ce le ai primit sunt convinsa ca meriti din plin, iar site ul pe care l ai mentionat treebuie neaparat sa arunc o privire pentru ca m ai facut extrem de curioasa. :* :*

    ReplyDelete
  12. Nu e niciodata prea tarziu si sunteti o doamna draga sufletului meu. Eu va multumesc ca ma urmariti si cititi toate gandurile mele :)

    ReplyDelete
  13. Iubita de destin...imi place. Multumesc pentru aceste urari atat de frumoase (ca si tine) :*

    ReplyDelete
  14. Nu ai motive sa-ti para rau de nimic. Ai fost alaturi de mine pe blog intotdeauna si asta inseamna pentru mine mai mult decat o urare :*

    ReplyDelete
  15. Multumesc! Si tu scumpa sa fii mereu cu acelasi suflet minunat, tanara si superba:*

    ReplyDelete
  16. Vai, ce dor mi-era sa-ti citesc gandurile frumoase... Multumesc mult, Neta!

    ReplyDelete
  17. Serafimciuc Claudia LaviniaJanuary 21, 2013 at 12:36 AM

    La multi ani frumosi si fericiti! Important e cum te simti, nu cati ani ai. Si daca te simti din ce in ce mai tanara, asta nu e decat de bine! Cat despre pantofi...mi-au ramas la inima vreo cateva perechi!

    ReplyDelete
  18. Iubita mea eu imicer scuze ca-s cam scumpa la scris,citesc absolut tot ce scrii dar mai nou timpul meu este alocat mai mult iubirii...si cred ca ma intelegi:))....orcium scumpa mea la suflet sa fii mereu tinara,nu conteaza rabojul anilor din buletin....iti spune Neta care se simte de 25 desi peste 6 luni fac 46 :D.....pupici colorati si imbratisari dragalase :*

    ReplyDelete
  19. Cum as putea sa nu va inteleg, mai ales daca e vorba de iubire? Va pup si eu scumpa mea doamna :*

    ReplyDelete
  20. La multi ani frumosi :*

    ReplyDelete
  21. La multi ani frumosi, ieri a fost si ziua sotului meu!
    Sa te bucuri de toate darurile primite si multa sanatate tie si familiei tale.

    Am rasfoit outletul, am gasit si lucruri interesante, cred ca majoritatea nu mai sunt pe stoc.

    ReplyDelete
  22. La multi ani cu sanatate si impliniri! Imi plac tare mult pantofii - eleganti.

    ReplyDelete
  23. La multi ani si multa sanatate :) Ca intotdeauna ne surprinzi cu lucruri minunate . Pantofiorii sunt exceptionali de frumosi si eleganti !!!!!!!!!

    ReplyDelete
  24. LA multi ani iubita,multa sanatate si fericire,scuze de intarziere dar nu am avut net ieri,sunt superbi pantofii,pup

    ReplyDelete
  25. La multi ani sanatosi! Nu conteaza varsta, conteaza cum te simti tu :* .... draguti pantofii

    ReplyDelete
  26. LA MULTI ANI cu intarziere scumpa mea!!! cu munca nu am timp nici de mine :(
    iti doresc sa fi mereu fericita, norocoasa si iubita :*

    superbe perechi de pantofi :X:X:X:X

    ReplyDelete
  27. Te inteleg perfect si iti multumesc pentru urari!:*

    ReplyDelete
  28. la multi ani frumosi , atunci ! :)

    ReplyDelete
  29. La multi ani!Multa sa natate,fericire si multe realizari! Ai primit frumoase cadouri sa le folosesti sanatoasa :-* pupici :-*

    ReplyDelete