Saturday, February 23, 2013

Femeile si bijuteriile sunt nepretuite

Se apropie cu pasi repezi 8 martie,  Ziua Femeii, dar si Ziua Mamei.

Nu-mi vine sa cred ca baietelul meu are 4 ani acum, insa tot ceea ce stiu e ca atunci cand sunt trista, el ma face sa zambesc si imi ofera cel mai pretios colier din lume, bratele lui in jurul gatului meu. Cand ii spun ca vreau cel mai scump colier din lume, ma imbratiseaza strans si imi umple sufletul de bucurie, pentru ca el e cel mai de pret colier.

Eu insa am crescut si nu pot sa-i ofer mamei mele in aceasta zi speciala un "colier" in sens metaforic, ci unul pe care il merita pe deplin, pentru ca ea este femeia care mi-a dat viata, care ma protejeaza si ma iubeste neconditionat, care nu va face niciodata nimic care sa ma raneasca si pe care nu o bucura nimic mai mult decat fericirea mea. Este totul pentru mine. E frumoasa si nepretuita precum bijuteriile.

Am admirat-o intotdeauna pe mama mea pentru eleganta cu care  isi alege accesoriile si cu ajutorul carora  isi accentueaza frumusetea naturala. De la ea am invatat ca un colier, o pereche de cercei sau o bratara  potrivita fac mult mai mult decat sa accentueze tinuta noastra, pentru ca bijuteriile scot in evidenta stralucirea naturala a frumusetii si vorbesc fara sa se exprime in cuvinte despre personalitatea noastra.

Bijuteriile grozave nu trebuie sa fie neaparat cele mai scumpe daca sunt purtate corespunzator la tinuta potrivita. Ele nu sunt o conditie obligatorie pentru a fi frumoasa, ci mai degraba o cale de intensificare a frumusetii, putand schimba nu doar modul in care ne vad ceilalti, dar si perceptia fata de noi insine.
Prin multitudinea de magazine online cu bijuterii , am gasit si site-ul Belatriz.ro care mi-a atras atentia prin faptul ca am vazut o rubrica pe site cu impresiile cumparatorilor, iar acestea erau numai pozitive: majoritatea spuneau ca vin foarte frumos ambalate, ca in realitate bijuteriile arata mult mai bine decat in pozele de pe site, ca personalul este foarte amabil si ca sunt foarte prompti. In plus, la fiecare 10 Ron cheltuiti primesti un punct cadou, iar 5 puncte valoreaza 1 leu, o initiativa de laudat din punctul meu de vedere :).

M-am tot uitat pe site, nestiind ce sa-i  iau mamei mele si parca tot rasfoind paginile decizia mea era din ce in ce mai greu de luat, dar vazand mesajul din partea de sus a site-ului: "Martisoare pentru 1 Martie !!! Fiecarui Pandantiv cumparat ii vom atasa un cartonas, snur de martisor si plic. Il transformam in Martisor... gratuit !!!", m-am gandit sa ma uit mai bine la pandantive argint .

Mi-au placut mai multe...

Dar cel mai mult mi-a placut un pandantiv din argint cu zirconiu.

Cu siguranta e alegerea perfecta daca ma gandesc la culoare ochiilor ei verzi-albastrui pe care din pacate nu i-am mostenit, insa zambetul si iubirea pentru frumos cu siguranta sunt de la mama mea...

Nu uitati! Iubiti-va mamele si oferiti-le tot ce e mai frumos pe lume, pentru ca ele sunt si vor fii mereu ingerii nostri pazitori!

8 comments:

  1. Este f., frumos pandativul, dar eu prefer ametistul1

    ReplyDelete
  2. eu sunt o impatimita a bijuteriilor, mi-ai atras atentia cu pandantivele cu coral, am intrat pe site si am vazut si alte minunatii. poate o sa imi iau si eu, mai ales ca sunt multe oferte si reduceri, la unele produse destul de substantiale. din pacate mama nu mai e de mult timp printre noi, asa ca... de la varsta de 9 ani confectionez anual martisoare si le ofer cadou femeilor deosebite pe care le cunosc. luna martie nu e una fericita pt mine, era si luna cu data de nastere a mamei mele :(

    ReplyDelete
  3. Imi pare rau sa aud asta:(. Ma bucur insa ca ai multe femei deosebite in viata ta:)

    ReplyDelete
  4. Sunt deosebite atat pandantivele cat si ametistele,dar eu ,precum ma sti am tras cu ochiul si la cercelusi:D http://www.belatriz.ro/Cercei-lungi-din-argint-cu-pietre-p-18896-c-0-p.html acestia sunt superbi:) imi plac atat varietatea produselor cat si preturile accesibile:)

    ReplyDelete
  5. Croitoru Georgiana AdrianaFebruary 24, 2013 at 10:56 AM

    Mie imi plac mult seturile de argint ca acesta http://www.belatriz.ro/Set-din-argint-cu-pietre-semipretioase-p-18476-c-0-p.html nu sunt un fan al bijuteriilor ,chiar deloc,dar ceva unic si deosebit as purta din cand in cand mai ales in luna Martie:)

    ReplyDelete
  6. Bianca Roxana AniteiFebruary 26, 2013 at 7:32 AM

    E superb pandantivul!

    ReplyDelete
  7. sunt superbe toate, imi place mult sa le admir

    ReplyDelete
  8. Hehe, foarte dragute martisoarele postate

    ReplyDelete