Monday, February 18, 2013

Vestile bune se raspandesc repede

Astazi vin sa va dau vesti bune, pe care si eu le-am primit la randul meu. Un magazin din Germania de gablonturi ( coliere, bratari, inele, brose, din materiale si culori diferite, deosebite) tocmai ce s-a inchis, iar bijuteriile lor le puteti gasi pe un site de la noi. Daca pe Merango.ro puteti lua 80 de buc. cu 800 Ron, ei bine in curand daca achizitionati  de pe teamdeals.ro voucherul de reducere, puteti lua acest bax cu doar 160 Ron la care se dauga 10 Ron transportul.
Mie mi se par foarte dragute...

Pe acest site nu veti gasi doar bijuterii , ci si incaltaminte si imbracaminte, atat pentru femei, cat si pentru barbati si copii.

Mie mi-au atras atentia in special niste tenesi de-a dreptul superbi.

Imi plac cei pe roz in mod special. Nu stiu de ce dar de un an incoace am ce am cu rozul, iar in sifonierul meu majoritatea pieselor vestimentare sunt roz.


Mi-au mai placut niste pantofi casual, dar tot la tenesi mi-a ramas gandul...


Am vazut de asemenea ca daca te abonezi la newsletter-ul lor pentru a fii la curent cu noutatile, primesti automat un vocher de 20 Ron, iar livrarea se face in 24 de ore. Convenabil, nu?

Bluzitele indiferent daca sunt de dama sau de barbat nu depasesc valoarea de 50 Ron, iar daca intri pe zumzi.ro , vei gasi o gramada de produse de pe site cu 50% reducere.

Si pentru ca mi-e foarte greu sa-l conving pe baietelul meu sa poarte maieu, am gasit ceva ce cu siguranta il va face sa nu mai vrea sa-l dea jos, un maieu cu personajul lui preferat McQueen.

Nu stiu daca v-am dat pana acum o veste buna, cel putin pentru mine, dar surioara mea mai mica e insarcinata cu un baietel asa ca am inceput de acum sa ma gandesc ce sa-i iau si m-am gandit ca si ea i-a luat ingerasului meu un halat dragut, asa ca trebuie sa-i iau si eu unul neaparat, pe langa toate celelalte lucrusoare ce se afla pe lista mea.

Iar in final pentru ca tot v-am dat vestile bune legate de acest site as vrea sa stiu parerea voastra sincera.



29 comments:

  1. am si eu un halat din acesta albastru e super fain, dar ca vorbim de vouchere mi se par foarte utile si daca bluza e pana in 50 de ron si mai aplici si 20 reducere din voucher e chiar o nimica toata aproape o iei pe gratis

    ReplyDelete
  2. Multumim de asemenea vesti sunt foarte binevenite mai ales ca vine primavara si avem mare nevoie sa ne accesorizam si sa ne gatim mai mult ca de obicei!

    ReplyDelete
  3. Ma bucur>in fine si vesti bune!

    ReplyDelete
  4. chiar am cumparat cateva vouchere de la ei si a fost totul foarte ok

    ReplyDelete
  5. Chiar ca-s bune vestile tale!!!! Super tentante ofertele!

    ReplyDelete
  6. Ok,va multumesc>am retinut>pe curand!!!cu noi oferte la fel de tentante!

    ReplyDelete
  7. Da eu zic ca este o investitie buna mai ales ca este vorba de un numar mare de bijuterii

    ReplyDelete
  8. sunt bine venite aceste vouchere, multumim pt vestile bune

    ReplyDelete
  9. frumosi tenisi superbi pentru o plimbare romantica in parc;incintatoare bijuterile frumoase si acesibile pentru orice femeie care vrea sa straluceasca acum in prag de primavara cind ghioceii sint zglobi si zambilele ne fac sa visam la iubire.Aceste reduceri sint minunate.

    ReplyDelete
  10. sunt dragute iar halatele de baie sunt superbe,are si nepotelul meu un si cand il dau dupa ce face baie asa il mai mangaie si ii face mai,mai :)

    ReplyDelete
  11. Ramona Violeta BarascuFebruary 18, 2013 at 11:35 PM

    sunt foarte utile aceste vouchere pentru ca putem achizitiona produse bune la preturi excelente.

    ReplyDelete
  12. salut foarte frumos

    ReplyDelete
  13. HI CE MI PLAC ADIDASII VERZI SI HALATELELE DE COPII:d DE GABLONTURI NU MAI ZIC NIMIC:D MI AU LUAT O OCHII CASH=)) mai oferta e destul de atractiva sunt sigura ca multe femei vor profita :d

    ReplyDelete
  14. Super oferta:)Sti cumva cand incepe?:)

    ReplyDelete
  15. Nu au pus voucherul de reducere:(mi-am facut iluzii degeaba.

    ReplyDelete
  16. De pus il vor pune, insa nu stiu de ce intarzie. O sa intreb in contact pe administrator si o sa vad de ce a intarziat :(

    ReplyDelete
  17. Ok, orice afli posteaza aici te rog sa stim si noi:)Multumesc!

    ReplyDelete
  18. Gata, s-a postat oferta: http://teamdeals.ro/o-colectie-intreaga-de-coliere-bratari-brose-inele-si-cercei-la-super-pret-pachet-80-de-bijuterii-coliere-bratari-gablonturi-diferite-modele-materiale-si-culori-pentru-doar-160-ron-in-loc-de-800-ron

    ReplyDelete
  19. Multumesc ca mai anuntat si scuze ca te-am stresat:) Am luat un bax:)Abia astept sa le vad.

    ReplyDelete