Wednesday, April 3, 2013

Noua colectie Otter Shop

Se tot vorbeste despre pasiunea femeilor pentru pantofi, ba unii chiar spun ca "Cenusareasa" a fost scrisa de un barbat, pentru ca o femeie nu si-ar lasa niciodata un pantof in urma...

Eu nu o sa va vorbesc  despre asta, cel putin nu acum, ci despre pasiunea tatalui meu pentru brand-ul Otter. Intotdeauna a avut gusturi bune in materie de incaltaminte, iar de cate ori mergeam cu el la cumparaturi stiam ca ne va cumpara pantofi de piele superbi, fiindca el punea mai mult accent pe calitate, nu pe pret. Nici acum cand eu si surioara mea suntem la "casele noastre", nu s-a putut desprinde de obiceiul de a ne cumpara pantofi si de cate ori e ziua noastra de nastere sau onomastica, ne daruieste cate o pereche de incaltaminte de sezon. Nu stiu daca acest obicei al lui legat de darul cu care ne-a obisnuit este din cauza ca-i plac lui sau pentru ca stie ca nu are cum sa dea gres cu un astfel de cadou...

Imi place enorm sa vad ca am un tata modern, bine imbracat si bine incaltat, dar mai ales ma bucura faptul ca se gandeste si la noi:). Sunt mandra de el  din toate punctele de vedere asa cum si el este probabil de mine.

Tocmai din dragostea si respectul pe care i le port, m-am gandit ca ar fi frumos din partea mea sa-i dau de veste atat lui, cat si voua, ca acum s-a lansat o noua colectie de pantofi Otter pentru toate gusturile si pentru toata familia :).


Am realizat si un clip cu incaltamintea din colectia 2013, gandindu-ma ca nu v-ati putea face o idee dupa cateva selectii cu preferintele mele deoarece gusturile difera...

Intreaga colectie noua este pusa pe site in sistem 360 grade, ca sa puteti viziona produsul din toate unghiurile asa cum o faceti si in magazin, o initiativa de laudat, pentru ca o simpla imagine nu poate oferi toate detaliile la care noi tinem atat de mult, caci stiti doar: detaliile fac diferenta, asa cum o pereche de pantofi de calitate poate da stralucire si unor tinute mai putin speciale.

Care este incaltamintea voastra preferata de pe site?

28 comments:

  1. Da, frumoase incaltari! N-am avut niciodata ceva de la ei, dar a avut sotul meu si este admirator al lor.

    ReplyDelete
  2. Practice si dragute incaltari!

    ReplyDelete
  3. Angela PapadopoulosApril 3, 2013 at 1:09 AM

    au incaltaminte de calitate.De fapt,ce este bun este scump!

    ReplyDelete
  4. Incaltaminte moderna si de calitate.

    ReplyDelete
  5. Super imi plac foarte mult,mai ales sandalutele :)

    ReplyDelete
  6. forate frumoase ! Cred ca sunt comode!

    ReplyDelete
  7. ce bine arata,iar videoul bine gandit

    ReplyDelete
  8. Sotului meu ii plac pantofii Otter ,unul dintre perechi are vrei 10 ani si chiar ca a umblat cu ei si nu se vede pe ei sunt foarte rezistenti ,dar au disparut din comert ca era in cautare dupa ei si nici unde nu a mai gasit aceasta marca ???

    ReplyDelete
  9. Imi place foarte mult articolul dar si firma in siine, o cunosc si ii stiu "limitele", de aceea pot spune ca sunt printre cei mai bune firme din lista mea personala. :)

    ReplyDelete
  10. Pe site :)
    http://www.ottershop.ro/

    ReplyDelete
  11. Bianca Roxana AniteiApril 3, 2013 at 1:41 AM

    Superbe incaltari.

    ReplyDelete
  12. Ciubotariu Cristina DianaApril 3, 2013 at 1:47 AM

    foarte frumoase

    ReplyDelete
  13. Incaltamintea e superba si de calitate deci merita promovata.

    ReplyDelete
  14. Adevarul e ca sunt cei mai comozi, usori si practici pantofi. Ca si om tipicar si sacait de obicei in viata alegi marca si produsele care-ti satisfac cel mai bine nevoile iar cand vine vorba de incaltaminte eu mizez pe Otter, as putea sa-i identific chiar si legat la ochi :)

    ReplyDelete
  15. frumoase si comode:)

    ReplyDelete
  16. multumesc pt link ...toate imi plac

    ReplyDelete
  17. Cunosc foarte bine produsele lor si pot spune ca 70% din ele sunt bune

    ReplyDelete
  18. superba colectie,imi place la nebunie mersic pentru articol aveam nevoie :)

    ReplyDelete
  19. dragute incaltari .

    ReplyDelete
  20. Am avut incaltaminte te la ei si am numai cuvinte de lauda :)

    ReplyDelete
  21. da foarte frumoase si de calitate

    ReplyDelete
  22. este un brand foarte bun :D
    tot ceea ce scot pe pitata sunt fffffffff reusite si de calitate

    ReplyDelete