Sunday, July 14, 2013

Surprinde vara!

Trebuie sa recunosc ca vara este anotimpul meu preferat, cel putin cand vine vorba despre moda, stilul pe care-l adopt si sutele de posibilitati pe care vara ti le ofera. Oricat de mult ador sa port ghete si jachete cat mai sofisticate si colorate, vara tinutele devin cu mult mai confortabile si-ti ia atat de putin timp sa te imbraci. Decizia e mai dificila, dar imediat cum ai ales una dintre multele rochii de vara pe care le ai in garderoba, in doua minute esti gata!
Si mai e ceva, uneori simt ca vara este ca un personaj, ca o doamna foarte inteleapta care este mereu cu ochii pe mine si trebuie cu orice pret sa o impresionez. Este atat de luminoasa, incat simt ca a pornit un intreg batalion de reflectoare si asteapta sa vada in fiecare zi ce am pregatit pentru acest spectacol. Asa ca nu o pot dezamagi si urmaresc mereu sa o surprind. Accept provocarea! Fie ca aleg print-uri vibrante sau albul pur, trebuie sa-i fac pe plac.
Uneori, este foarte usor. In marea de culori neutre care se perinda prin oras, eu aleg cea mai aprinsa culoare, un fel de rosu aprins, sau un portocaliu frapant sau poate un bleu electrizant. Sigur va aprecia decizia mea. Apoi, mai stiu ca ii plac foarte mult florile, asa ca imprimeurile inflorate sunt o decizie perfecta. Si cum cerul este singura limita a mea, optez ori pentru designuri digitale ori pentru modele extrem de delicate care par aproape naturale, de parca florile au fost cusute cu maiestrie pe ravisantele rochii elegante. Stiu ca este si innebunita dupa dantela, caci ce alt material poate fi mai frumos si mai delicat? Iar cele mai in voga rochii ( vezi aici  ) sunt cele dintr-un material simplu pe dedesubt intr-o culoare foarte aprinsa, care este imbracat pe deasupra in dantela neutra. Impactul vizual este formidabil, creand o usoara iluzie de nuditate. Oricum, senzualitatea este una dintre placerile ei ascunse. Cred ca sunt pregatita. Anul acesta, vara va fi surprinsa in cel mai frumos mod!

6 comments:

  1. Vara apreciez faptul ca dimineata ma imbrac imediat, vorba ta! Si mie imi plac culorile, ar fi si pacat sa umbli in culori sterse cand e atata soare afara.

    ReplyDelete
  2. :) ai mare dreptatea:) Vara e anotimpul culorilor foarte viiiiiiiii :D dar mie imi plac si cele cu dantela indiferent de culoare cum este compleul myanmar dar e negru ;)) :D

    ReplyDelete
  3. http://www.donatella.ro/donatella-rochie-milan-p-2091.html
    una dintre preferate pe site. e si premiu la un concurs, la care insa nu am sanse :(

    ReplyDelete
  4. si mie imi place vara, cu soare, culoare ,caldura si o gramada de posibilitati de a te imbraca :)

    ReplyDelete
  5. Vara este o binecuvantare, mai ales cand ai copii mai mici. Este mai usor sa te imbraci, la fel si pe copii. Poti sa asortezi nuantele de culori cu accesoriile.Imi plac culorile, ma pricep sa aleg accesoriile in functie de fiecare tinuta.

    ReplyDelete
  6. Mie imi place primavara pentru ca scap de frig, incepe sa apara verdeata.

    ReplyDelete