Tuesday, August 27, 2013

Un nou concurs doar pentru voi

 
Descopera Homeycomb.ro, mall-ul tau online!
 
Homeycomb.ro, cel mai mare club privat de shopping online din Romania, este cu siguranta sursa ta de inspiratie atunci cand vrei sa cumperi... orice!
Fie ca ai nevoie de produse home&deco, accesorii personale, gadget-uri, idei de cadouri, produse de beauty, electrocasnice, haine, etc, la. www.homeycomb.ro le gasesti cu discount-uri de pana la 70%.  
Gandeste-te la Homeycomb.ro ca la un prieten... Unul care se pricepe de minune la mobilier, accesorii si decoratiuni home-deco si care iti aduce tot timpul cadouri - sub forma de reduceri la cele mai noi colectii de design interior ale brandurilor de top.
Este prietenul corect: vrea sa-ti ofere tot timpul cele mai bune produse, la cel mai bun pret. Fara costuri aditionale sau intermediari, showroom-uri extravagante sau depozitare.
Misiunea Homeycomb.ro este sa te tina tot timpul la curent cu cele mai noi trenduri in designul interior si cu cele mai noi creatii ale designerilor din toata lumea.
Te ajuta sa-ti construiesti lumea asa cum ti-ai imaginat-o: cu bun gust si originalitate, cu produse de cea mai buna calitate si cele mai in trend piese, indiferent daca esti adeptul stilului clasic sau exclusivist.
Incepe toamna aceasta incarcat de noutati! Inscrie-te la concurs in doi pasi simpli:
  1. Intra pe www.homeycomb.ro si creaza-ti cont
  2. Alege produsul preferat si posteaza link-ul in pagina concursului.
Concursul se desfasoara pe pagina de facebook aici:  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=693010924047150&set=a.480965881918323.127297.445137742167804&type=1&theater

1 comment:

  1. Particip la concurs, am urmat pasii si multumesc pt. concurs!

    ReplyDelete