Sunday, November 17, 2013

Ce se poarta in aceasta toamna?

Daca nu esti pregatita sa investesti foarte mult in hainute noi in acest sezon, stai linistita. Relaxeaza-te cu un pahar de vin si arunca o privire in garderoba ta. Sigur vei  gasi ceva fabulos acolo. In aceasta toamna, avem atat de multe optiuni, incat ne permitem sa aducem in prim-plan haine mai vechi. Sunt sigura, insa, ca nu te vei putea abtine sa nu-ti cumperi ceva nou-nout. Va fi cu atat mai bine, intrucat te vei putea juca cu nuantele si stilurile, obtinand o tinuta unica, dar in acelasi timp in
pas cu moda.
http://www.donatella.ro/donatella-palton-sybil-p-1919.html
Pantalonii „Annie Hall” din faimosul film al lui Woody Allen sunt un obiect vestimentar de nelipsit. Acel iz masculin impletit cu atmosfera anilor `70 te vor scoate cu siguranta din multime. Poti opta pentru un model in carouri sau uni. Puloverele colorate, largi si cu imprimeuri impanzesc deja atat podiumurile cat si orasele. Nu vrei sa te dezlipesti de caldura pe care ti-o ofera, dar partea frumoasa in aceasta perioada este ca le poti combina cu aproape orice, de la pantaloni, la colanti, la jachete din piele sau paltoane lungi. Fustele evazate, care descopera doar glezna, se pot purta in aceasta toamna intr-o multitudine de culori. Poti opta si pentru tonuri mai inchise, dar sfatul meu este sa indraznesti sa aduci pata de culoare mult ravnita in peisajul sobru de toamna. Deasemenea, fustele in stil trompeta sunt din nou foarte la moda. Purtate in tinutele de seara, in combinatie cu o bluza mulata, eleganta, vor crea in jurul tau o aura relaxanta, plina de energie si gata de flirt.
Accesoriile completeaza elegant tinuta ta. Esarfele si fularele sunt atat practice, cat si extrem de versatile, pentru ca le poti aseza intr-o mie de feluri diferite, aducand de fiecare data o mica schimbare imaginii tale. Palariile sunt cele mai indragite accesorii in aceasta perioada, mai ales in diminetile in care parul nu se aseaza asa cum ti-ai dori. Si pentru ca e vant si ploaie, coafura nu rezista intotdeauna, in schimb palaria da.

1 comment: