Monday, November 25, 2013

Vacantele mele de vis


Devino fan-ul paginii E-avion si descoperi super oferte de Black Friday!

Tind sa cred ca nu exista om in aceasta lume caruia sa nu-i placa sa descopere locuri noi, sa exploreze si sa vrea sa vada toate minunile planetei noastre. Viata insasi e o calatorie fantastica si un proces continuu de cunoastere sau auto-cunoastere.

Numai gandul plecarii in vacanta alaturi de persoana iubita imi provoaca o stare de beatitudine, aproape ca nici nu mai imi pasa unde merg, atata timp cat calatoresc.Vreau ca pana la batranete sa acumulez cat mai multe amintiri, sa vad macar cele 21 de minuni ale lumii.

Imi place sa calatoresc cu avionul, sa vad lumea de la inaltime si sa ajung rapid la destinatie. Ma ajuta de fiecare data la nevoie platforma web e-avion, prin care pot sa-mi rezerv non stop bilete de avion, cazare si tururi de orase, iar cand vreau o oferta mai buna decat cea existenta pe site, un consultant imi face in cel mai scurt timp o oferta prin care sa am parte de o vacanta de vis, ieftina si cu servici de calitate.






In urmatorii ani, imi propun sa zbor spre meleagurile a cel putin 3 dintre locatiile pe care vreau sa le vizitez.

Daca ar fi sa-mi fac un TOP 3, atunci prima locatie din topul meu ar fi Antalyapentru ca cea mai arzatoare dorinta a mea e sa ajung in Dolphinland si nu neparat pentru frumoasele lor spectacole cu delfini, balene si foci, nici pentru parcul acvatic cu tobogane si caderi de apa, desi sunt minunate, eu vreau sa inot cu delfinii... Vacanta mea in aceasta locatie nu ar fi completa fara sa vizitez Poarta lui Hadrian, Turnul Ceas, piata Republicana, Muzeul de Arhitectura, orasele antice Perge si Aspedos, pitorestile Cascade Kursunlu. Deja imi imaginez cate poze superbe voi face!

Ori de cate ori vreau sa ma destind, ma visez pe plajele frumoase si curate de pe tarmul Meditarenei sau inotand cu mamiferele mele preferate. Multi ar spune ca e un loc linistit, insa pentru mine e locul perfect in care pot sa-mi petrec in mod placut timpul liber si in care stresul sa fie tinut la distanta.



http://www.e-avion.ro/


Urmatorul oras in clasamentul meu este Paris. Oare exista om in lumea asta care nu vrea sa ajunga in Paris? Ma indoiesc, tinand cont ca aproximativ 17 milioane de turisti straini vin anual in acest "oras al luminilor" atractiv si interesant, facandu-l astfel cel mai vizitat oras din lume.

Copiii vor sa ajunga in Disneyland, bineinteles ca nici copilul meu nu face exceptie de la regula, iar adultii vor sa descopere privelistea panoramica a  Turnului Eiffel, sa se plimbe pe Champs-Elysées, sa faca shopping in Rue du Faubourg Saint-Honoré...

Sunt atat de multe atractii turistice in Paris ca nu sti cu ce sa incepi turul orasului: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier, Domul Invalizilor,Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza si Cartierul Latin. Oare am uitat ceva? Probabil, aceiasi senzatie as avea si cand ma voi intoarce casa, ca nu i-am explorat toate frumusetile, ca nu am vazut inca totul si voi vrea cu siguranta sa mai revin...

http://www.e-avion.ro/

 Un alt oras in care trebuie neaparat sa ajung este Praga, pentru ca toate cunostiintele mele care au fost acolo, au fost fascinate si recomanda cu caldura sa merg in acest loc superb, considerandu-l unul dintre cele mai frumoase orase din Europa.
Si aici am o multime de obiective turistice de vizitat, cum ar fi: Teatrul National, Podul Charles,  Muzeul National, statuia sfantului Wenceslas, casa care danseaza, primaria si ceasul astronomic, turnul Jindrisska, turnul Daliborka, palatul si gradinile Wallenstein, Castelul Praga, un complex medival cu o lungime de 570 de metri din care fac parte: Catedrala Sfantul Vitus, Palatul Lobkowicz, Golden Lane, biserica Sfantul Gheorghe si multe altele...

http://www.e-avion.ro/

Acum ca lista e gata, tot ce-mi ramane e la un click distanta si apoi voi zbura fericita catre  destinatia aleasa.
http://www.e-avion.ro/

17 comments:

  1. praga,un oras de vis,am stat trei sapt acolo :*

    ReplyDelete
  2. Nu ti poti imagina cat de mult am visat citind articolul tau,mai ales ca eu nu am trecut niciodata granita tarii mele:) pffff super:)

    ReplyDelete
  3. printre bagaje as vrea sa fiu si eu ascunsa sa vad cu ochi mei frumusetea de peste granita .

    ReplyDelete
  4. Si eu visez sa ajung intr-o zi la Paris.....sper sa nu ramana doar un vis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu cred ca atunci cand crezi cu tarie intr-un vis, se va realiza...

      Delete
  5. wow . mi-ai facut o pofta de vacanta :((

    ReplyDelete
  6. vreau si eu in vacanta ca pozele astea arata minunat deci sa intram pe site-ul recomandat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce pot sa spun? Am incercat sa va arat o parte din frumusetile oraselor :)

      Delete
  7. si eu as alege Antalya ca prima destinatie, apoi Praga si mi-ar placea sa revad Budapesta, este o minune de oras frumos si curat, civilizat sub toate aspectele!

    ReplyDelete
  8. Ooo Doamne si eu vreau sa inot cu delfinii chiar daca nu stiu sa inot poate ma invata ei si Parisul il visez in fiecare noapte am fost oarecum aproape de el dar totusi departe sper sa ajung macar o data pana mor

    ReplyDelete
  9. Ce frumos :* numai locatii superbe ti-ai ales. Sa ti se indeplineasca visul si sa te bucuri de ele cat de curand. :)

    ReplyDelete
  10. superbe destinatii mai ca ma vad deja plecand in vacanta

    ReplyDelete
  11. oooo ce locatii frumoase :X
    eu visez sa mai ajung in Elvetia :X:X:X

    ReplyDelete