Wednesday, February 4, 2015

Declaratie de dragoste cu miros de parfum

M-am obisnuit sa fiu rasfatata, as putea spune chiar ca sunt una dintre femeile norocoase care se bucura de toata atentia si ajutorul persoanei iubite, am avut parte de una dintre cele mai frumoase zile de nastere si asta fost posibil doar datorita lui. Tocmai de aceea ma gandesc la o surpriza parfumata de Valentine's Day, ceva mai special fata de anul trecut, iar ideile imi vin pe baza rulanta. Sunt indecisa in multe privinte, dar nu si in ceea ce priveste parfumul pe care o sa i-l daruiesc si a locului de unde o sa-l achizitionez.
Magazinul online, Mallcosmetics, mi-a castigat in urma cu cateva luni increderea, pentru ca m-a convins asupra autenticitatii parfumurilor. Mi-am comandat de la ei parfumul meu preferat, Angel de la Thierry Mugler si dupa ce am verificat cutia parfumului, codul de bare, eticheta, pulverizatorul, sticla, culoarea si consistenta parfumului, am observat ca nu exista urme de lipici, m-am gandit sa-l supun testelor supreme:

1. Testul agitarii sticlei: Bulele care se formeaza dupa ce agitam bine sticluta trebuie sa dispara in aproximativ 10 secunde, pentru ca in caz contrar probabilitatea ca parfumul sa fie contrafacut este foarte mare.

2. Testul hartiei: Un parfum contrafacut e mai uleios decat unul autentic, iar daca pulverizam un parfum original pe o bucatica de hartie, aroma ar trebui sa tina cel putin 24 de ore.

3. Testul geamului: Dupa pulverizarea parfumului pe geam, daca mare parte din el se prelinge, atunci este fals, avand un continut mare de apa.

Faptul ca a trecut toate testele cu brio, m-a convins ca pot cumpara in continuare cu incredere un parfum pentru jumatatea sufletului meu. M-am bucurat ca un copil cand am vazut cate reduceri tentante sunt pe site, dar si cand am citit un articol nou pe blogul lor care m-a ajutat sa descifrez taina parfumurilor.

In ceea ce priveste parfumul, cu siguranta o sa-i daruiesc cu toata dragostea mea unul din cele doua parfumuri preferate: Paco Rabanne-One Million sau Calvin Klein-Euphoria Intense.




Voi cum ii spuneti "Te iubesc" persoanei cu care impartatiti micile bucuri ale vietii?

7 comments:

  1. nu stiam de testele astea pt depistarea fake-urilor :)

    ReplyDelete
  2. Multumim pentru informatii, foarte interesante..de acum inainte o sa incerc si eu aceste metode ! ..o zi placuta, pupici !

    ReplyDelete
  3. interesante informatii, dar pt. identificarea orginalului, mai trebuie sa stiti sa verificatiurmatoarele:
    - ambalajul trebuie sa fie frumos si intact
    - codul de pe ambalaj sa fie la fel si de pe sticla
    - sticla sa fie frumoasa si de regula, cu initialele firmei in relief (cei ce pun pe piata produse contrafacute nu-si permit asta! (datorita pretului mic de livrare )
    -pretul mic la un parfum de firma, trebuie sa dea de banuit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, draga mea. Am spus in articol ca am verificat si aceste detalii, plus cateva in plus :)

      Delete
  4. Super utile testele, habar n-aveam de ele!

    ReplyDelete
  5. Unele , le stiam , altele , nu .... multumim ca ne-ai ajutat sa ne complectam metodele de testare . Parfumurile sunt slabiciunea mea cea mare si cred ca nu numai a mea . Asa cum imi place mie sa spun , fiecare parfum are o poveste , fiecare poveste are un parfum . Cred ca de aceea le iubesc atat de mult .

    ReplyDelete
  6. chiar nu stiam de aceste teste :D
    multumesc pt pont :*
    si esti foarte norocoasa la fel ca mine :)
    te pup :*

    ReplyDelete