Thursday, February 19, 2015

Parchetul de calitate da viata casei tale

Vreau sa cred ca deja casa mea e primitoare, mai lipseste sa fie frumos amenajata, parchetata si mobilata. Da, stiu! Ii lipsesc multe casutei mele, dar e a mea sau mai bine zis a noastra...
Fiecare coltisor al casei vreau sa vorbeasca despre mine si familia mea, iar ambianta sa denote bun-gust si eleganta.


Am pus usile, am zugravit si am ajuns si la stadiul in care a trebuit sa alegem parchetul. Nu am vrut sa facem rabat la calitate, pentru ca de multe ori am fost in casele prietenilor nostri si ne-am dat seama ca asta inseamna sa te alegi cu parchet zgariat. De cele mai multe ori, am observat ca in zona in care sunt asezate canapelele extensibile parchetul era zgariat. E trist sa vezi cum s-au irosit niste bani, dar noi cautam tot ce e mai bun pentru casuta noastra sau poate suntem putin obsedati sa facem lucrurile asa cum trebuie.
Majoritatea oamenilor sunt atrasi de frumusetea transmisa de un parchet stejar, chiar si eu ma aflu in acea colectivitate. Nu cu mult timp in urma eram atrasa de accentele naturale si cele rosiatice, acum prefer sa-i fac loc stejarului in locuinta mea sub forma unui parchet alb.

Atat de mandra sunt de alegerile mele, incat am facut si poze, ce-i drept la lumina becului si cu telefonul, dar aveti asigurarile mele ca acesta arata cu mult mai bine in realitate.
Acum probabil vreti sa stiti de unde mi-am achizitionat parchetul si ce m-a facut sa optez pentru ei. Daca ar fi sa sintetizez, as spune: am ales Parchet pentru viata, datorita profesionalismului si calitatii, dar ar fi mult prea laconic si nedrept, la cate cuvinte de lauda merita ei. Aici au intervenit cei 15 pentru ca:
1)  au doi parchetari certificati Bona
2) au castigat in doi ani consecutivi locul intai la concursul montatorilor de parchet, respectiv in 2009 si 2010
3)  isi respecta atat clientii, cat si angajatii
4) sunt dedicatii activitatii pe care o intreprind
5) ofera servicii complete si de calitate
6) sunt bine pregatiti si asta au dovedit-o atat prin locurile obtinute la concursuri, cat si prin modul profesionist cu care am fost tratati
7) sunt singurii din Bucuresti care ofera transport gratuit indiferent de cantitatea de parchet comandata, iar angajatii lor risca sa-si rupa spatele carandu-l pana la etajul la care stai doar din respectul pe care-l au fata de clientii, in cazul meu pana la etajul 3.
8) la un an dupa finalizarea lucrarii, clientii beneficiaza de un bonus ce consta in intretinerea profesionala a parchetului gratuit, desi acest serviciu consta 5 euro/mp in mod normal.
9) daca din greseala ai zgariat sau stricat parchetul, ti-l repara gratuit, chiar daca accidentul e unul minor. Recunosc ca acest pentru ca a fost cel decisiv. 
10) promptitudinea cu care ti se livreaza parchetul acasa, iar daca intarzie mai mult de 48 de ore fata de termenul stabilit, se compenseaza cu o reducere de 15 %. Mai ca te-ai ruga sa se infaptuiasca minunea, dar la cat sunt de profesionisti nu prea se intrevad sanse. La mine cel putin nu a fost cazul.
11) in semn de apreciere primesti un cadou in valoare de 100 de euro
12) isi respecta promisiunile
13) au slabiciunea lucrului bine-facut, ca si noi de altfel
14) produsele lor se remarca prin estetica, calitate si durabilitate 
15) nu ezita sa spuna multumesc, cand de fapt  noi ar trebui sa le multumim pentru iscusinta de care au dat dovada.


O singura persoana a mai ramas de multumit, mai exact copilasul meu care-si doreste parchet din mesteacan, dar cum ce e mai bun si mai frumos ramane la urma, asa s-a intamplat si in cazul lui, cu siguranta parintii lui ii vor lua exact ceea ce-si doreste.


Recunosc ca poate nutresc speranta ca o sa fiu fericita castigatoare a frumosului concurs dedicat clientilor si de-asta aman putin achizitionarea lui pana pe 15 martie, daca nu o sa am norocul sa fiu eu, o sa-l achizitionez in rate, deoarece este un picut mai scump parchetul pe care si-l doreste baietelul meu, dar un lucru e cert camera lui va arata exact asa cum isi va dori. Prefer sa fac un lucru bun in timp, decat unul de mantuiala si la repezeala.

Viata noastra va fi mai frumoasa,
Cu un parchet ce va dura pe viata! 
Vrei sa fie si a ta?
Atunci pe ganduri nu mai sta.
Cum nu ai adresa zici?
Strada Logofat Luca Stroici
Numarul 40, Bucuresti,
Acolo tu ii gasesti
In sectorul 2 de vrei,
Sa faci o vizita la ei.
Sigur nu vei regreta,
O faci pentru casa ta.
Parchet durabil vei avea
Si pasii tai fericitii il vor calca.
 Dai dovada de ratiune,
Cu Parchet pe viata ca optiune.
Au parchet de calitate,
Ce infrumuseteaza casele toate. 


P.S.: Eu urmez sfaturile specialistilor si folosesc produsele de intretinere recomandate, tocmai de accea vi le impartasesc si voua cu ajutorul clipului de mai jos:



Un mic pas catre infrumusetarea caminului meu a fost facut, acum e gata sa fie intregit de mobila si obiectele decorative. Abias astept rezultatul final!

79 comments:

  1. parchetul de mesteacan este minunat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trebuie sa recunosc ca niciodata copilul meu nu a avut gusturi rele. Inca de cand era mic imi psune cu ce-mi sta bine imbracata si cu ce nu, iar in privinta parchetului si al mobilei m-a uimit cu alegerile lui. Imi place ca stie ce vrea :)

      Delete
  2. DE cand ma stiu am parchet de stejar ( am lucrat in domeniul industriei lemnului ) nu l-as schimba ptr nimic in lume ( decat poate cu unul de mesteacan :)) dar nu e cazul . E de foarte buna calitate , foarte rezistent si foarte frumos , se intretine usor si consider ca e cea mai buna investitie pe termen luuuuuung . Cu atat mai mult, firma despre care vorbesti care ofera atatea servicii ,promptitudine si seriozitate . Poate , reusesti sa multumesti si juniorul in totalitata fara a mai face o investitie ci sa fie el fericitul castigator al concursului despre care vorbesti . Eu ii tin pumnii ... lui , evident :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga mea, cu fiecare comentariu al tau descopar lucruri noi despre tine, iar daca ai lucrat in aceasta industrie, inseamna ca te pot considera un specialist, inca un motiv sa ma bucur de alegerea facuta :)

      Delete
  3. Pentru caminul meu parchetul alb este perfect! Am sa tin cont si de sfaturile dv.!

    ReplyDelete
  4. Imi place mult parchetul de stejar,arata perfect si este de calitate.Eu am Bona Spray Mop si imi place foarte mult.Il folosesc de vreo luna si sunt incantata de el.Nu intinde muradria,nu lasa urme si curata perfect parchetul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici nu vrei sa stii ce porcarii foloseam eu inainte... De cate ori spalam pe jos, alunecam pe parchet. Nu as mai da solutiile astea pe o mie...

      Delete
  5. Lovely post!
    Thank you for sharing..

    ReplyDelete
  6. Mie imi place foarte mutl parchetul de stejar.

    ReplyDelete
  7. Merita sa investim in parchet pentru ca il schimbam foarte rar. E bine sa alegem pereu produse de calitate!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Parintii mei nu l-au schimbat niciodata in 15 ani, dar au fost nevoiti datorita inundatiilor :(

      Delete
  8. Si eu ador parchetul de stejar , dar as alege o culoare mai inchisa , ca de exemplu : parchetul triplustratificat stejar afumat .
    Sper sa-ti vezi visul implinit , cat de curand :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga mea, e minunata culoarea aleasa de tine si arata foarte bine, dar din pacate ferestrele noastre nu sunt atat de mari ca sa dea luminozitate, asa ca recurg la acest truc cu parchetul alb.

      Multumesc!

      Delete
  9. Si noi avem parchet din sterjar ,e durabil,calitativ si usor de intretinut!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tocmai acestea au fost motivele care au stat in spatele alegerii mele.

      Delete
  10. Si noi avem parchet din sterjar ,e durabil,calitativ si usor de intretinut!!

    ReplyDelete
  11. Parchetul de stejar este excelent si ca produse profesionale utilizate pentru finisarea parchetului, ne permit sa realizam atat finisaje clasice, cat si personalizate.

    ReplyDelete
  12. Parchetul de stejar este foarte bun .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred ca nu exista om care sa nu-l aprecieze din punct de vedere calitativ...

      Delete
  13. Replies
    1. Din pacate, nu cred ca au. Oferta lor contine: parchet stejar, parchet nuc, parchet frasin si parchet mesteacan, precum si esente de lemn exotic, cum ar fi parchet afromosia, parchet sucupira, parchet iroko, parchet teak si parchet merbau.

      Delete
  14. Cel mai rezistent si frumos parchet e cel de stejar, parerea mea!

    ReplyDelete
  15. Imi place,interesant articol.Big like

    ReplyDelete
  16. bafta la castigarea parchetului de mesteacan ca e frumos

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sper sa reusesc sa iau voucher-ul, ca tare mult mi-l doresc :)

      Delete
  17. Si eu am tot de stejar si mi se pare rezistent si frumos.

    ReplyDelete
  18. PARCHETUL DE MESTEACAN ESTE SUPER FRUMOS SI DURABIL

    ReplyDelete
  19. chiar daca parchetul de stejar este mai bun si rezistent cred ca ar fi bine sa mai incercam si alte esente de lemn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa este, dar de multe ori luam lucruri cu care suntem familiarizati si cand nu stim ceva dam search pe google pentru investigatii si pareri. :)

      Delete
  20. sunt de parere ca pentru casa noastra trebuie sa alegem tot ceea e e mai bun

    ReplyDelete
  21. Parchetul de mesteacan este foarte frumos, este ceva deosebit si da un aspect frumos incaperii , cred ca merita toata investitia

    ReplyDelete
  22. ghizdavu iuliana simona;un parchet de calitate ,se curata foarte frumos si este frumos

    ReplyDelete
  23. se curata foarte frumos si este frumos

    ReplyDelete
  24. Replies
    1. In privinta asta, nu am motive sa ma plang, as mai adauga si profesionalismul lor.

      Delete
  25. Parchetul de stejar este dupa opinia mea, cea mai buna alegere!

    ReplyDelete
  26. Parchetul de stejar este ideal pentru orice casa

    ReplyDelete
  27. e foarte deosebit parchetul, ar trebui sa il schimb si eu pe al meu ca e urat si vechi

    ReplyDelete
  28. E o idee minunata, nu am stiut de acesta firma pana la acest articol, multumesc pentru pont, am trecut-o pe lista mea de preferate mai ales ca ne pregatim de schimbari in locuinta.

    ReplyDelete
  29. Parchetul de stejar imi place mult!

    ReplyDelete
  30. Replies
    1. Daca ar fi un sondaj, cred ca parchetul de stejar ar ocupa primul loc in preferintele populatiei.

      Delete
  31. PARCHETUL DE STEJAR ESTE CEL MAI BUN

    ReplyDelete
  32. Si noi avem parchet din sterjar ,este durabil,calitativ si foarte usor de intretinut

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur sa aud parerea ta despre parchetul de stejar :)

      Delete
  33. CEL MAI BUN PARCHET SI CEL MAI DE CALITATE

    ReplyDelete
  34. Cel pe care si`l doreste baietelul tau e minunat!!!
    Ma bucur mult ca incetul cu incetul casuta ta devine ceea ce ai visat :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa speram. Imi iubesc enorm casuta si sper sa ne mutam cat mai curand in ea, dar cu rabdare si incet-incet visul prinde contur. :)

      Delete
  35. Foarte frumos si elegant,ÃŽmi place parchetul de stejar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adevarul e ca in showroom e greu sa te hotarasti asupra unui model. Sunt superbe toate! :)

      Delete
  36. Parchetul de stejar este unul de foarte buna calitate,extrem de durabil,se curată foarte ușor,da un aspect deosebit in orice locuința iar firma care oferă atâtea facilitați este una de nota 10 adica de excepție! Sper ca locuința ta sa arate asa cum iti doresti! Iti multumesc pentru aceasta prezentare absolut foarte frumoasaz

    ReplyDelete
  37. Imi place parchetul tau. Si al meu are nevoie de schimbare...

    ReplyDelete
  38. Parchetul din mesteacan imi face si mie sincer cu ochiul,eu mi am luat teapa cu cel pe care l am pus acum cateva luni de ile,e deja zgariat si are cateva gauri pe care le acopar cu un covoras.....asta este pe viitor am informatiile care imi lipseau:) ms Andreea

    ReplyDelete
  39. Replies
    1. Da, mi-a fost greu sa aleg un parchet pentru casa mea :)

      Delete
  40. Parchetul din mesteacan imi place mult de tot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Acest parchet din mesteacan a fost dorinta copilasului meu :)

      Delete
  41. FOARTE FRUMOS PARCHETUL, O ALEGERE BUNA

    ReplyDelete
  42. Foarte misto modele, cred ca alegerea ar trebui facuta in primul rand in functie de mobilierul care urmeaza sa-l cumperi.

    ReplyDelete