Tuesday, February 10, 2015

Te iubesc altfel

Te scot din minti, ma scoti din minti, dar ne iubim in felul nostru. Uneori esti atat de dulce ca te-as servi in loc de desert, alteori esti atat de piperat, incat imi pari greu de digerat (cu siguranta si tu crezi acelasi lucru despre mine). Ar trebui sa te bucure faptul ca agreez mancarea condimentata,  caci poate din cauza asta-mi placi si tu atat de mult. Suntem firi vulcanice, insa din dragoste am invatat sa lasam unul de la celalalt. Suntem diferiti, ne exprimam sentimentele intr-un mod special, dar in asta consta farmecul relatiei noastre.

Daca as avea nevoie sa cer cuiva idei de cadou de Ziua Indragostitilor, in tine as gasi persoana potrivita la care as putea apela cu incredere, pentru ca intotdeauna ai stiut sa-mi faci cele mai speciale si deosebite cadouri, lasandu-ma muta de uimire...

Ma gandesc sa-ti daruiesc o cana cu mesaje periculoase, pentru ca in felul asta sa ne scriem tot felul de cuvinte pline de talc. As putea incepe eu prima formuland ceva subtil...


 Ti-as putea pregati un mic dejun savuros in forma de inima si am putea servi cafeaua in canile mele preferate menite sa-ti aminteasca ca tu ai dreptate, dar eu am un atuu, acela ca am intotdeauna dreptate, asta pentru bunastarea relatiei noastre...


Se spune ca dragostea dureaza trei ani, dar dupa cum vezi la noi nu e cazul. Dupa opt ani ne iubim mai mult decat la inceput, am invatat ce ne place si ce nu, avem mai multa incredere unul in altul, ne sustinem reciproc si avem impreuna un copil frumos si ager la minte.

Anul 2015 este un an important pentru noi, iar tu cunosti motivul ce sta in spatele acestei afirmatii, tocmai de aceea intentionez sa-ti spun te iubesc in alt mod decat cu cel cu care te-am obisnuit: prin gesturi simple, mesaje subtile si fara nici un cuvant rostit.

Daca-ti scriu in chineza 我愛你 , ce crezi ca ti-as putea scrie? Nimic altceva decat : TE IUBESC, dar altfel...

36 comments:

  1. Dar mai bine scrie-i in romaneste, sa nu cumva sa-i para ca-i vorbesti in lb.chineza cand dezbateti problemele casnice! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. In romaneste ii scriu pe cana :)).
      Nu prea avem discutii pe aceasta tema, ma ajuta de cate ori crede ca am nevoie, fara sa-l rog. In privinta asta sunt o norocoasa :).

      Delete
    2. Super artico, ai dreptate nu conteaza in ce limba scri important e iubirea ce va leaga, si eu sunt de 9anni cu sotul meu, el e italian si ne lega o poveste frumoasa de iubire, el nu intelege romaneste dar intelege inima mea.

      Delete
    3. Conteaza ca esti fericita, iar eu ma bucur sincer pentru tine :*

      Delete
  2. Ghizdavu iuliana simona ;mi-a placut articolul ,va doresc sa aveti parte de cati mai multi ani impreuna fericiti :)

    ReplyDelete
  3. Foarte ingenioase :)) Eu cautand intr-una din zile o cana cu mesaje am gasit in magazin un altfel de cana , una cu o domnisoara sexy si sumar imbracata care atunci cand pui ceva fierbinte in cana ( cafea , ceai .. ) , se dezbraca :)) Am luat-o imediat , atat de haioasa mi s-a parut .... Si aici pe site am vazut cateva idei foarte faine .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow! Nu m-as fi gandit ca exista asa ceva :))

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. Nici eu Andreea , doamna de la magazin tot vazand ca nu ma hotarasc sa aleg , mi le-a recomandat si erau frumos ambalata in cutie si mi-a mai recomandat si niste pahare de bere cred ca erau , suc ... mai mari dar cu domni care se dezbracau daca puneai in pahar ceva rece , probabil ptr zilele toride de vara ca acum m-ar fi apucat frigurile :))

      Delete
  4. Se apropie 14 februarie...mi-a placut foarte mult articolul tau

    ReplyDelete
  5. Te iubesc! Cuvintele fermecate kiar si peste 50 ani de casatorie fac minuni! Si cred ca micile cadouri sunt totdeauna o surpriza! Bravo pentru idei!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunt asa de usor de rostit, dar multi le omit . Prefer sa fac ceva azi, decat sa regret maine... :)
      Multumesc!

      Delete
  6. Pacat ca am preluat de la straini traditia lor si nu sarbatorim Dragobetele!

    ReplyDelete
  7. Când iubeşti trăieşti, în rest … doar exişti.

    ReplyDelete
  8. frumoasa introducerea! si multumim pentru ideile de cadou, deoarece chiar eram in criza de idei...

    ReplyDelete
  9. Cata dragoste emana acest articol.....se vede cat de mult va iubiti....va doresc sa fiti mereu fericiti si sa aveti parte doar de lucruri frumoase!!! PS....multumesc pentru idei :D

    ReplyDelete
  10. Felicitari! Sunteti foarte norocosi sa va aveti unul pe celalalt! Iubiti-va la fel de mult si peste 10 ani! ;)

    ReplyDelete
  11. Desi nu pun mare pret pe Ziua Indragostitilor, ci mai degraba pe Dragobetele romanesc :), mi-ai dat ceva idei de cadouri nastrusnice

    ReplyDelete
  12. mi-ai dat o idee de cadou,, chiar nu stiam ce sa-i iau

    ReplyDelete
  13. misto tigaia aia. mi-ar placea si mie :)

    ReplyDelete
  14. Frumos cadou, sa fiti fericiti si sa va iubiti mult!

    ReplyDelete
  15. Intotdeauna mi-au placut canile cu mesaj,chiar i-am luat si eu una sotului meu ,tot de Valentine;s Day.Sa fiti fericiti si sanatosi! :*

    ReplyDelete
  16. Sunt casatorita cu sotul meu de 42 de ani sinca ne iubim.Facem mancare impreuna, radem mult ,ne plimbam de mana in mana, ne ajutam la nevoie ,imi cumpara flori si ...totul e dragoste! De unde stiti ca dragostea dureaza 3 ani?Dragostea dureaza daca o intretii zi de zi si daca e adevarata.

    ReplyDelete
  17. Foarte, foarte simpatic articolul.
    Continuati sa va iubiti la fel, tot asa in felul vostru!

    ReplyDelete
  18. Aceste mici obiecte dragute ,nu fac altceva decat sa ne arate cat de importante sunt perSoanele dragi!Fara sa-i propui neaparat ,atinci cand le privesti vrei sa fie ale tale,pentru a le oferi sau....primi!

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  20. Super idei de cadou iar articolul foarte frumos, m-a binedispus :)

    ReplyDelete