Saturday, June 27, 2015

Fa impresie cu CBstore

Vreau ca astazi sa va propuneti sa fiti placuti de toata lumea si tuturor sa le faca placere sa stea in preajma voastra, indiferent daca sunteti barbati sau femei, sa va imbracati cu stil si sa aveti capacitatea de a fi carismatici. 

Pentru mine este foarte important sa ma dezvolt pe toate planurile, sa-mi imbunatatesc stilul vestimentar, iar daca as putea ajuta si pe altii in aceasta privinta cu cateva sfaturi, acest lucru nu ar putea decat sa ma bucure. Vara asta fac cumparaturi din magazinul oficial Catalin Botezatu, CBstore. De ce? Pentru ca sunt constienta ca fiecare articol de imbracaminte purtat spune ceva despre noi, pentru ca de cele mai multe ori femeile sunt judecate dupa felul cum arata si pentru ca pur si simpu imi pasa... 

Ceea ce nu stiu barbatii insa este ca si noi punem etichete si trebuie sa recunoastem ca atunci cand e vorba de critici suntem de 10 ori mai exigente decat barbatii. Asa ca domnilor, nu ar strica sa depuneti putin efort in ceea ce priveste imaginea dumneavoastra daca vreti sa va consideram atragatori!

Este adevarat ca gesturile non-verbale si atitudinea conteaza, dar degeaba detii aceste atuuri daca nu ai si un stil vestimentar care sa fie placut privirii tale si bineinteles a celor din jur, prin care sa impui respect si care sa transmita celorlati ca ai grija de tine. In acest mod iti poti exprima personalitatea si poti influenta genul de oameni pe care a-i putea sa ii ai in preajma ta, deoarece oamenii isi fac o prima impresie unii despre altii in functie de aspectul exterior, urmand ca ulterior sa-si faca o parere despre caracterul persoanei, dupa ce interactioneaza cu ea. Schimbarea vine din noi!

Oricine vrea sa arate bine si sa se simta perfect in pielea sa, iar daca femeile nu se sfiesc sa vorbeasca despre fashion si sa-si dea sfaturi in aceasta privinta, barbatii nu prea sunt obisnuiti sa discute despre felul in care isi asorteaza tinutele sau modul in care se poarta, crezand probabil ca asta le-ar diminua din masculinitate, nu ca nu ar vrea sa aiba astfel de discutii.

Recunosc ca sunt pasionata de moda, unii ar crede ca sunt carsimatica si ca arat impecabil tot timpul, insa imi place sa lenevesc in casa in tinute confortabile, in care sa ma simt bine.

Iata cateva idei de outfit-uri office, sport, tinute de noapte si modele de costume de baie in care ai putea sa fii regina plajei!


http://www.cbstore.eu/shop/

Orice femeie trebuie sa aiba in garderoba cel putin o camasa si o colectie impresionanta de pantofi pe care sa-i etaleze si care sa dea o nota dominanta oricarei tinute.



Nu intotdeauna simtim nevoia sa fim elegante, ci vrem sa ne simtim confortabil...


Cand se lasa seara, nu ne dorim decat sa fim sexy in ochii persoanei iubite.



Indiferent daca mergem la piscina sau la mare, cu un costum de baie potrivit, ales cu gust, ne vom simti atragatoare si frumoase.

Nici pe barbati nu i-am uitat, asadar iata cateva idei de tinute de vara care sper sa le fie pe plac.


Nu pot sa omit tipul de incaltaminte pe care tatal meu il prefera si pe care ii vad perfecti alaturi de aceasta camasa si o pereche de pantaloni trei sferturi de in, intr-o noapte petrecuta intr-una dintre terasele de la mare.


Poti sa-ti imbunatatesti stilul, stand in preajma prietenilor tai stilaĊ£i, inspirandu-te din tinutele actorilor sau ale cantaretilor si tinand seama de ceea ce te-ar avantaja pe tine si de faptul ca in vara asta reducerile de pe cbstore sunt in trend. Totul e sa vrei!

4 comments:

  1. Calitatea isi spune cuvantul in acest magazin.Ai de unde alege si poti fi sigura ca tinuta ta va avea stil, finete si unicitate.

    ReplyDelete
  2. Mi-a placut prezentarea tinutelor <3

    ReplyDelete