Tuesday, June 30, 2015

Samsung Galaxy S6 - telefonul perfect pentru orice fashionista

Daca ar fi sa ma intrebati pe mine ce telefon reprezinta alegerea ideala pentru un blogger fashion, v-as raspunde fara ezitare ca acesta este Samsung Galaxy S6. Ce forme curbate, ce margini rotunjite, ce imbinare perfecta a sticlei cu metalul, ce design! Doar te uiti la el si iti dai seama ca un accesoriu mai elegant si mai practic decat acesta, nu ai mai vazut pana acum, apoi tot ce-ti ramane e sa ti-l doresti, indiferent de culoarea pe care ti-ai dori sa o aiba: alb - White Pearl, negru - Black Sapphire, auriu - Gold Platinum si albastru - Blue Topaz.




Faptul ca este subtire si il putem tine cu usurinta in mana reprezinta de asemenea un avantaj si asta doar la o prima vedere. Recunosc ca imi place ca are diagonala de 5.1 inch, ca ruleaza rapid prin aplicatii, ca prin senzorul amprenta datele personale imi sunt protejate de ochii curiosilor, ca pot face plati mobile in deplina siguranta prin Samsung Pay, ca redarea audio este clara si puternica, dar nu acestea sunt principalele motive pentru care as opta pentru el, ci pentru ajutorul de nadejde pe care mi l-ar da in activitatea blogului meu, fashion. Va dati seama ce fotografii as face cu ajutorul lui? Numai cand ma gandesc la functia Selective Focus, care m-ar ajuta sa pun accent pe obiectul pe care vreau sa-l scot in prim-plan intr-o fotografie sau la functia Beauty Face, ce corecteaza imperfectiunile fetei, imi tresalta inima de fericire. Cum sa nu faci poze de calitate la o asemenea rezolutie? Va dati seama ce inseamna 2460x1440 pixeli, Quad HD? Daca nu va spun eu, o claritate perfecta a imaginii...

Cum de cateva luni am inceput sa fac sport, functia S Health m-ar ajuta sa aflu cati pasi am facut intr-o zi, cate kilocalorii am ars si ce puls am, fara ca macar sa mai am nevoie de alte gadget-uri care fac exact acelasi lucru.


 Samsung nu s-a dezmintit nici de aceasta data si nu a facut rabat de la calitate, impresionand prin design si performanta incomparabila, iar cu fiecare review Galaxy S6 vizualizat, ma conving tot mai tare ca este smartphone-ul anului 2015.

10 comments:

  1. ce tare e telefonul.vreau si eu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iti dai seama ce poze a-i face pe blog? Macar sa nu-ti iei inaintea mea sa ma oftic :))

      Delete
  2. Replies
    1. Inseamna ca suntem pe aceasi lungime de unda in opinii :P

      Delete
  3. Hmmm, poze fără imperfecțiuni?! Și eu vreau!I ar funcția S Health este foarte folositoare, ca să nu mai vorbim de designul perfect.

    ReplyDelete
  4. Arata tare bine telefonul! Ca orice femeie apreciez mai mult aspectul exterior decat performantele tehnice.

    ReplyDelete
  5. L-ai descris cu foarte mare acuratețe : atât din punct de vedere tehnic cat si va aspect!
    M-ar tenta unul "gold"pentruca eu sunt îndrăgostită de firma aceasta! Este cea mai buna firma cu cele mai bune gadgeturi de pe piața! Multumesc Andreea pentru prezentare!

    ReplyDelete
  6. Cred ca mi-am gasit ''cadoul'' pefect. De cand imi doresc sa am cu ce face poze exceptionale copiilor sau preparatelor mele :d sunt ''in love'' ce mai incolo si incoace;)) Sa vedem cui ii bat apropourile necesare;))

    ReplyDelete