Thursday, August 13, 2015

Lentile de contact Alcon (Ciba Vision)

Ati vazut vreodata o persoana care sa poarte lentile de contact? Este asa de ciudat faptul ca aceste lentile sunt aproape invizibile; pur si simplu nu iti poti da seama daca cineva poarta sau nu.

Lentilele de contact sunt adesea preferate in detrimentul ochelarilor de vedere.

Ochelarii de vedere sunt enervanti de cele mai multe ori: -nu ii poti purta cand practici anumite sporturi; -nu se potrivesc cu orice tinuta din garderoba ta; -cand te duci la cinema la un film 3D este enervant sa porti doua perechi de ochelari suprapuse; -la mare, cand vrei sa intri in apa trebuie sa ii scoti, iar daca nu bunghesti nimic la cativa metri in fata e nasol; -cand ploua sau cand ninge nu mai vezi nimic; - iarna, cand intri de afara in interior se aburesc...

...si lista poate continua.

Prin urmare, lentilele de contact castiga tot mai mult teren in fata ochelarilor de vedere.

Daca v-ati hotarat sa achizitionati o pereche de lentile de contact, trebuie sa stiti ca, pe piata din Romania, cele mai populare branduri de lentile de contact sunt: Bausch & Lomb, Alcon (CIBA Vision), Johnson & Johnson, Wohlk, Cooper Vision.

Astazi va prezint cateva informatii despre lentilele de contact de la Alcon (Ciba Vision).

Prin integrarea CIBA VISION, compania Alcon este acum unul dintre cei mai mari producatori de lentile de contact si produse de ingrijire a lentilelor.

Portofoliul de lentile de contact Alcon (Ciba Vision) include:

• Lentile de contact zilnice sau lunare Ciba Vision Air Optix Aqua, care mentin hidratarea, impiedicand uscarea lentilelor pe parcursul intregii zile. • Lentile de contact colorate cu sau fara dioptrie Ciba Vision Air Optix Colors, cu proprietati superioare de transmisibilitate la oxigen pentru ochi care arata sanatos si se simt sanatosi. • Lentile de contact zilnice Dailies Aqua Comfort Plus, superconfortabile, ca si cum n-ai purta nimic. • Lentile de contact colorate cu sau fara dioptrie Ciba Vision Freshlook Colors. • Lentile de contact zilnice Dailies All Day Toric, de la Ciba Vision - primele lentile de contact cu inlocuire zilnica din lume pentru astigmatism ce combina acuitatea vizuala excelenta cu confortul.

Pentru mai multe detalii despre lentilele de contact Ciba Vision, dati click aici.

De asemenea, producatorul ofera si solutii pentru curatarea lentilelor. Solutiile nu contin conservanti, pentru a elimina riscul alergiilor si au o activitate remarcabila antimicrobiana, cu spectru larg. De asemenea, acestea creaza o bariera unica pentru a preveni depozitele de lipide si pentru a inlatura depunerile acumulate, lentila de contact ramanand curata pe tot parcursul zilei.
Voi purtati lentile de contact? 

1 comment:

  1. Sunt foarte ok lentilele Ciba Vision. Sora mea le foloseste de mai multi ani.

    ReplyDelete