Tuesday, August 11, 2015

In magazinele OPTIblu te asteapta promotii de nerefuzat

Caldura mare, mon cher!” E vreme de stat pe plaja si de savurat un cocktail sau de stat la umbra, undeva la munte.

Cu siguranta stiti ca expunerea indelungata la soare nu este recomandata, asa ca indiferent ca va petreceti vacanta la munte sau la mare, nu uitati sa aveti permanent cu voi : o sticla de apa, o palarie sau o sapca, lotiune de protectie solara si, nu in ultimul rand, o pereche de ochelari.

Daca nu v-ati achizitionat inca o pereche de ochelari de soare originali care sa va protejeze ochii vara asta, profitati chiar acum de oferta OPTIblu:

OPTIblu lanseaza la nivel national campania de vara cu privire la importanta Protectiei UV asupra vederii!
Ochelari de soare de la branduri de renume pot fi achizitionati in aceasta perioada din magazinele Optiblu cu pana la -50% discount!
Indiferent de anotimp, expunerea indelungata la razele solare UV creeaza leziuni oculare, inclusiv cataracta, degenerare maculara si alte afectiuni care pot cauza pierderea temporara a vederii.
Ochelarii de soare protejeaza ochii in proportie de 100% si pot diminua considerabil riscul afectarii vederii.
In plin sezon de vara atat pielea, cat si ochii necesita atentie si ingrijire sporita!
Campania “100% Protectie UV cu pana la -50% discount” este o campanie prin care OPTIblu doreste  sa-si informeze clientii ca este important sa poarte ochelari certificati si sa apeleze la personal calificat, din magazine specializate.
Oferta este valabila in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte promotii existente in magazinele Optiblu, exceptie magazinul Real Vitan si franciza Constanta.
Daca vreti sa aflati care este cel mai apropiat magazin de optica medicala OPTIblu accesati acest link: http://www.optiblu.ro

1 comment: