Wednesday, August 26, 2015

Rechizite fashion pentru copii in pas cu moda

Ma uit cu mandrie la baietelul meu si incerc sa-mi dau seama cand a crescut. Parca mai ieri asteptam cu nerabdare clipa in care o sa-l vad pentru prima data, iar azi ne pregatim sa cumparam rechizite pentru grupa pregatitoare. Daca pe vremea cand eram eu copil nu aveam nici o preferinta in legatura cu modelul de caiet pe care o sa scriu, in zilele noastre treaba se complica... Desenele animate care se difuzeaza la televizor fac copiii sa-si doreasca rechizite cu personajele preferate. Copilul meu strengar imi spune ca vrea "rechizite fashion" cu Minions si cu Garfield, iar cand l-am intrebat ce importanta are pentru el daca au printate aceste personaje sau nu, mi-a spus ca daca ii voi lua rechizitele cu minionii poznasi sau cu pisoiasul mancacios, va avea mai mult chef de invatat si va deschide cu mult drag caietele pentru a-si faca temele, altfel i s-ar duce toata pofta de a-si face lectiile. La asa un raspuns mai poti comenta ceva? Trebuie sa le facem si lor aceste mici placeri si sa le aducem un zambet de multumire pe micile chipuri. Daca ne-am trai si noi copilaria in aceste timpuri, probabil am gandi ca ei...

Am tot cautat rechizite cu Minions, dar cu greu am descoperit cate un caiet ratacit in vreun magazin de papetarie si in nici un caz toate cele necesare pentru scoala cu aceste personaje indragite de foarte multi copii, nu au fost de gasit. O prietena mi-a spus ca ea a gasit in libraria Diverta din Pitesti rechizite cu tot felul de personaje: Spiderman, Superman, Minions, Garfield, McQueen, Barbie, Monster High, cu catelusi si dinozauri, iar copilul ei si-a ales tot ce i-a fost pe plac. Din pacate in Ramnicu Valcea nu exista nici o librarie Diverta, asa ca am intrat pe site-ul lor oficial Dol.ro si mi s-a luat o piatra de pe inima. Nu numai ca i-am luat tot ce a vrut, dar preturile mici m-au lasat fara cuvinte.

Deja am facut o selectie si am creat niste colaje cu preferatele mele, tot ce ramane de facut e sa se hotarasca el asupra personajului.

Oare o sa aleaga rechizite cu Minions?

http://www.dol.ro/index.php?page=search&action=products&query=minion&as_values_083=

Sau o sa vrea rechizite cu Superman?


Copiii vostri cu ce personaje isi doresc sa fie rechizitele lor?

17 comments:

  1. Nepoteii mei sunt si ei innebuniti dupa Minions si deja avem culori in cutii metalice cu Minions :).trebuie sa le facem pe plac.trebuie insa sa iti spun ca pana si pe mine ma atrage multitudinea de rechizite cu tot felulde personaje din desene animate si filme.

    ReplyDelete
  2. Ce mi as fi dorit si eu asemenea rechizite atunci cind eram copil si mergeam la scoala.Dar nu se gaseau decit caiete in culori terne.Copii din ziua de azi sint tare norocosi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici pe vremea mea nu erau, dar pe atunci si desenele animate le vedeam cu portia.

      Delete
  3. Si baietelul meu intra in clasa | .Si e la fel de pretentios la rechizite.Vrea ghiozdanel cu Rory,sau cu Minioni :) Greu cu copii :) Doar sa banuti...ca e cam greu.andutu alex

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa stii ca pe site am gasit niste ghiozdanele tare dragute la 25 de lei cu Minions. Poti sa arunci o privire daca vrei. Cu siguranta vei iesi mai bine decat daca le-ai lua din magazinele din oras.

      Delete
  4. o sa aleaga rechizite cu minionii.

    ReplyDelete
  5. Eu și frățiorul meu adoram minionii și am face orice sa avem ceva acolo micuț, micuț cu micii haioși :) Andreea Grecu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cum ar putea cineva sa nu-i placa pe poznasii aia mici si galbeni?

      Delete
  6. Fetita mea a primit cadou de la nasa ei din Spania rechizite cu Minions,nici la mine in oras nu se gasesc asa de mult ii plac,cautam in continuuare,ce nu face o mama pentru puiul ei!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gasesti pe site tot ce vrei si ce nu vrei, fara batai de cap si dureri de picioare.

      Delete
  7. Eu nu am copii, insa verisorii mei, sunt innebuniti dupa caietele cu Frozen sau Violetta

    ReplyDelete
  8. de tinut minte, in curand voi avea nevoie! :)

    ReplyDelete
  9. Rechizitele cu minioni sunt tare indragitide copii !

    ReplyDelete
  10. Minionii sunt pe lista noastra acum, avem si cu Garfield cateva chestii.

    ReplyDelete