Wednesday, September 2, 2015

Faptele bune vin la pachet cu reducerile tentante

Daca esti o mamica responsabila, probabil te-a cuprins deja febra cumparaturilor pentru cele necesare la scoala: de la rechizite scolare pana la ghiozdane.

Te uiti la copilul tau si apoi la ghiozdanul cumparat anul trecut pe care ai dat o multime de bani si iti dai seama ca nu-ti mai e de nici un folos, deoarece micutul tau a crescut. Oftezi, iti numeri banii si te pregatesti sa-i cumperi un nou ghiozdan. Ai consultat toate parerile de pe net si iti dai seama ca un ghiozdan Herlitz e ceea ce vrei pentru copilul tau. Si de ce nu ai vrea? Sunt recomandate atat de medicii ortopezi, cat si de celelalte mamici pe care le intalnesti in parc, sunt rezistente, incapatoare, impermeabile, ajustabile pe inaltimea copilului, se adapteaza pe spatele acestuia si au benzi reflectorizate de real folos pe timpul noptii. Pe scurt, au toate caracteristicile pe care ti le-ai putea dori de la "tovarasul" de nelipsit in timpul scolii al invatacelului tau.

Ti se pare cunoscut acest scenariu? Daca da, atunci trebuie neaparat sa-ti dau o veste buna, asta in cazul in care nu o stiai deja. In perioada 15 august- 30 septembrie 2015 oricine vine cu un ghiozdan vechi in magazinele Diverta, beneficiaza de o reducere de 20% la orice ghiozdan Herlitz si totodata face si o fapta buna, deoarece ceea ce este vechi pentru copilul tau, poate fi nou si de real folos pentru un copil nevoias, fiindca ghiozdanele colectate se doneaza.


La asemenea oferte ghiozdane Herlitz, nu iti ramane decat sa te bucuri de ele din plin.
Copilul tau e gata pentru scoala?

12 comments:

  1. Sunt atat de frumoase ca iti este si greu sa alegi. Plus ca stiu ca sunt cele mai rezistente.

    ReplyDelete
  2. Noi inca nu mergem la scoala,dar ebine de stiut.Sunt tare frumuselel aceste ghiozdanele

    ReplyDelete
  3. Sunt dragalase , copiii o sa se bucure de minunatele personaje si sunt de calitate ce este foarte important !

    ReplyDelete
  4. Foarte frumoase ghozdanele,iar reducerile sunt pe gustul tuturor , iar ideea de a duce ghiozdanul vechi la cumpararea unui noi pentru a fi donat unui copil nevoias,mi se pare minunata <3

    ReplyDelete
  5. Sunt tare frumoase ghiozdanele,par comode si de calitate.

    ReplyDelete
  6. Sunt suerbe .Nici nu sti pe ccare sa alegi.

    ReplyDelete
  7. Sunt foarte comode si frumoase! Un plus mare ca sustineti si famiile mai putin fericite, o cauza nobila demna de urmat de majoritatea producatorilor!!!

    ReplyDelete
  8. Sunt foarte frumoase si colorate, potrivite pentru micii scolari!

    ReplyDelete
  9. http://www.dol.ro/papetarie/scolare/rucsaci-ghiozdane/rucsac-bebag-fellowornament-hz11350741.html ghiozdanul acesta l am avut noi vreme de 1 an si ceva, in ciuda cuantumului imens de carti si caiete carate ilnic cu el tin sa va spun ca spatele fiului meu nu a fost afectat si prin urmare nici ghizodanul.......... am dat un ban dar a tinut multa vreme,si inca mai tine doar ca fiul meu s a saturat si vrea ceva nou ;) Recomand toate produsele HERLITZ sunt intradevar de calitate.

    ReplyDelete
  10. O oferta variata de ghiozdane, am mare incredre in firma Herlitz, stiu ca aduc pe piata numai produse de calitate!

    ReplyDelete