Thursday, September 10, 2015

Un magazin pentru bebelusi prietenos cu buzunarele parintilor

A devenit o obisnuinta pentru mine ca inainte de culcare, sa ma destind 5-10 minute intrand pe Facebook. In ultimul timp, m-am bucurat sa constat ca o mare parte din cei aflati in lista mea de prieteni contribuie la cresterea natalitatii, punand poze cu bebelusul in maternitate sau anuntand ca in curand familia lor se va mari cu inca un membru. Ce poate sa fie mai frumos decat un nou sufletel care sa-ti umple timpul si sa-ti infrumuseteze viata?

Imi amintesc cum eram eu pe la jumatatea perioadei de sarcina, intrasem in febra pregatirii noului venit si cautam peste tot produse de calitate pentru micutul meu. Faceam comparatii intre produsele din magazinele aflate in orasul meu si cele vandute online, ca un economist veritabil, iar concluzia mea a fost ca ofertele de pe internet sunt mai prietenoase cu buzunarele viitorilor parinti. Mai mult decat atat,  intr-un magazin bebe online gasesti cam tot ce ai nevoie.

La un simplu search pe Google dupa magazin articole bebe, am gasit site-ul PandyBaby. Inainte de toate mi-a placut denumirea acestuia, apoi design-ul, iar mai apoi m-au cucerit preturile produselor si articolele gasite acolo, atat de necesare pentru cresterea armonioasa a copilului.
http://pandybaby.ro/
Daca la inceput ma gandeam sa gasesc doar un patut, o masuta pentru infasat cu cadita, un cantar si un portbebe, pe site am realizat ca mult mai multe lucruri mi-ar fi extrem de folositoare si am adaugat in cos si un opritor ideal in perioada in care bebelusul incepe sa se rostogoleasca, muselina pentru infasat, un aparat de monitorizare, cosmetice, solutii dezinfectante, biberoane si un sterilizator. Am fost placut surprinsa de serviciile de calitate, de amabilitatea celor din departamentul de vanzari, precum si de rapiditatea cu care mi s-au livrat produsele comandate, asadar nu pot sa fac altceva decat sa recomand cu toata increderea acest magazin online tuturor viitoarelor sau proaspetelor mamici.

Sunt curioasa daca aveti copii mai mici de 3 ani si daca ati face cumparaturi online pentru confortul lor si al dumneavoastra.

8 comments:

  1. Articolul tau este de un real ajutor, multumim pentru info.

    ReplyDelete
  2. Sigur ca da pe mine una mai convins

    ReplyDelete
  3. Sigur ca as face cumparaturi online, daca ar fi mai avantajos. Multumim de pont: o sa notez acest site in lista site-urilor de tinut minte.

    ReplyDelete
  4. Si eu prefer sa fac cumparaturi online, produsele din magazine sunt mult mai accesibile la pret si gasesti si o gama mult mai mare de produse si ai de unde alege. Nu stiam de acest magazin dar am aflat de la tine si cu siguranta voi gasi aici multe lucruri pentru cei 2 copii ai mei.

    ReplyDelete
  5. Si eu prefer sa fac cumparaturi online, produsele din magazine sunt mult mai accesibile la pret si gasesti si o gama mult mai mare de produse si ai de unde alege. Nu stiam de acest magazin dar am aflat de la tine si cu siguranta voi gasi aici multe lucruri pentru cei 2 copii ai mei.

    ReplyDelete
  6. tomai m-am uitat pe site si chiar are o oferta completa adica o mamica poate comanda din acelasi loc toate produsele de care are nevoie de bebelusul ei, fara sa isi faca conturi pe 100 de site-uri si sa plateasca transport la mai multe comenzi. Chiar si preturile sunt bune!

    ReplyDelete
  7. si eu ma uit mult dupa diferite articole pentru copiii. Mersi pentru pont, PandyBabay chiar este un site frumos cu multe produse necesare cresterii unui copil :D

    ReplyDelete