Friday, November 20, 2015

Cum poti imbraca un barbat si un copil cu doar 150 de lei

Am observat ca majoritatea articolelor si revistelor fashion sunt destinate femeilor. Este adevarat ca o femeie acorda o deosebita importanta felului in care arata si vestimentatiei sale, dar la fel de adevarat este ca nici barbatii si nici copiii nu sunt mai prejos. Nu stiu cum sunt alti copii, dar cel putin copilul meu stie ce-i place de la o varsta frageda, iar in ceea ce-l priveste pe sotul meu as putea spune ca imi face concurenta serioasa in achizitionarea hainelor si a pantofilor. Nu va faceti griji, nu ma plang in aceasta privinta, ci din contra ma bucur ca nu sunt singura pasionata de fashion din casa. In fond, am invatat ca arta de a fi o lady presupune nu doar rafinament, cunoasterea bunelor maniere si grija pentru detalii, ea trebuie sa fie in echilibru inclusiv cu familia sa, asadar daca eu am reusit sa-mi alcatuiesc o tinuta cu 150 de lei, nu m-am indoit nici o secunda ca nu pot gasi ceva frumos si pentru baietii mei. Exista un dar totusi... Problema este ca mai am de cheltuit doar 150 de lei si trebuie sa ma descurc cu acest buget, asadar din banii acestia voi incerca sa-i multumesc pe amandoi. Masurile lor le stiu, gusturile in materie de obiecte vestimentare de asemenea, asadar sarcina mea este destul de simpla, mai ales ca de asta se ocupa PPT, facand imposibilul posibil si venind in ajutorul meu cu preturi pentru toate buzunarele.

Cu copilul am scapat cel mai ieftin si desi o sa rotunjesc preturile o sa vedeti ca suma cheltuita este extrem de mica. Am optat pentru o pereche de blugi cu curea care costa aproximativ 25 de lei si care de altfel reprezinta piesa de rezistenta al tinutei pe care am ales-o pentru el, pentru o bluza simpla alba cu un imprimeu cu mesaj optimist in tonalitate cu veselia specifica copilariei al carui pret este de aproape 8 lei si pentru o pereche de pantofi sport negri care pot fi asortati la mai multe outfit-uri pentru care nu voi cheltui mai mult de 30 de lei. Total alocat tinutei piticului: 63 de lei.
 Cum nu am cheltuit nici jumatate din banii pe care ii aveam pregatiti pentru ei, imi permit sa cumpar dupa bunul plac haine pentru seful inimii mele. M-am uitat inainte de toate la camasi, pentru ca in ultimul timp a devenit adeptul camasilor si pentru ca atat de tare m-a surprins in ultimul timp in alegerea vestimentatiei, incat mi-ar fi greu sa-mi dau seama ce altceva i-ar fi pe plac in prezent.  Apoi, i-am ales o pereche de pantaloni care m-au cucerit de la prima privire si sunt sigura ca si el va simti acelasi lucru. Totalul  sumei cheltuite pentru pantaloni si camasa este de aproximativ 85 de lei, asadar mi-au mai ramas 2 lei din cei 150 de lei si am multumit ambii baieti din viata mea.

De Black Friday, PPT face ca preturile mici sa devina si mai mici, asadar cumpara imbracaminte si incaltaminte de calitate, la cele mai mici preturi, de pe PPT!

7 comments:

  1. Vad ca ai gusturi bune! Stiam de PPT ca au preturi mici dar parca nici chiar asa. super!

    ReplyDelete
  2. sunt lucruri frumoase la PPT, si foarte ieftine!

    ReplyDelete
  3. Stiu site-ul,are produse foarte faine si la preturi bune.Chiar ai de unde alege.

    ReplyDelete
  4. Multumim!Un secret bun pentru mine! Avind doi baietei si sotul la sigur vom face si noi economie!!!

    ReplyDelete
  5. Ai venit la momentul potrivit cu acest articol. Chiar sunt intr-o mare dilema in privinta cadourilor ptr barbati , acum de sarbatori . Sigur ma voi salva in privinta asta ,pe acest site

    ReplyDelete
  6. Am aflat cu bucurie inaninte de sarbatori ca putem gasi lucruri dragute si la pret acceptabil.Multumesc !

    ReplyDelete
  7. Intr-adevar, 150 de lei sunt nimica toata, foarte interesant site-ul.

    ReplyDelete