Wednesday, November 11, 2015

Lenjeria mea de pat cu inimioare

Lenjerii de pat am tot comandat din diferite magazine online, dar niciodata nu am simtit pana acum nevoia sa le fac poze si sa vi le arat si voua. Probabil, nu am fost atat de incantata sau nu am simtit ca trebuie sa fac acest lucru. Mi-am dorit o lenjerie de pat cu inimioare si  pentru ca imi placeau mai multe modele, l-am rugat pe baietelul meu sa ma ajute sa aleg si ca de obicei mi-a fost de mare ajutor parerea lui. Era obisnuit sa-i cumpar numai lui, dar dat fiind ca ultimele doua lenjerii de pat achizitionate au fost pentru dormitorul lui, i-am spus ca acum a venit randul parintilor si a inteles, dar m-a pus sa-i promit ca data viitoare ii voi lua o lenjerie tot lui. Micul meu santajist...

De aceasta data, am ales un site pe care nu-l cunosteam, dar care a reusit sa ma surprinda in mod placut Inio.ro

Livrarea produsului a fost extrem de rapida. Am dat comanda luni seara, iar miercuri un agent de la Urgent Curier mi-a livrat-o. Promptitudinea, ambalajul, dar mai ales calitatea lenjeriei m-au lasat fara cuvinte. Este o adevarata placere sa ma cufund noapte de noapte in aceste asternuturi.



Am despachetat-o si nu am mai avut rabdare s-o mai calc, asa ca am pus-o direct pe pat, ca sa vad cum arata dormitorul meu infrumusetat de o astfel de lenjerie. I-am facut poze cu si fara perne, cu si fara plapuma... M-au fascinat culorile si m-am bucurat ca nu am gresit in alegerea mea. Imi place cum se simte atingerea bumbacului satinat, iar materialul mi se pare de calitate. Finisajele sunt ireprosabile, iar  intretinerea produsului nu este atat de pretentioasa, avand in vedere ca se poate spala la 40°C si ca se poate calca la 120°C. M-am linistit cand am vazut ca se comporta excelent si dupa spalare. Lucruri suficiente cat sa ma faca sa devin un fan al acestui site, mai ales ca aici gasesc si produse electronice, electrocasnice, haine, jucarii, mobilier, rechizite si alte articole pentru copii, haine de dama, halate, prosoape, articole pentru bucatarie, de ingrijire personala, biciclete si anvelope. Asadar, am de unde alege!

Daca produsul primit nu va satisface puteti face o notificare scrisa pe mail in termen de maxim 14 zile. Ma multe detalii aici.


Nu stiu cat de mult va place voua, insa eu sunt multumita si cu siguranta o sa mai fac comenzi pe acest site, pentru ca am fost extrem de multumita de calitatea produsului primit si de promptitudinea celor de la departamentul de livrare.

Va place lenjeria mea cu inimioare?

3 comments:

  1. multumim pentru articol.o sa intru si eu pe site sa arunc un ochi mai ales ca sunt innebunita dupa lenjerii :)

    ReplyDelete
  2. Este frumoasa. Idee buna de cadouri!

    ReplyDelete
  3. Eu sunt ca un copil :) imi place tot ce tine de copilarie si iubire :) Inimioarele le ador :)
    E foarte frumoasa lenjeria parca imi face si mie cu ochiul :)

    ReplyDelete