Tuesday, November 10, 2015

Tinuta demna de fashion icon cu bani putini

Tinuta la moda este temelia imaginii noastre, iar multi dintre noi nu stiu ca se pot imbraca bine cheltuind foarte putin. Stiu ca pare incredibil, dar este cat se poate de adevarat. Continutul portofelului nostru nu va fi puternic afectat, pentru ca exista un loc care ne va ajuta sa aratam bine, un magazin online cu preturi pentru voi, pentru mine, pentru oricine, iar acesta se numeste sugestiv PPT, care este de fapt prescurtarea de la "Preturi pentru tine". De ce pentru tine si nu pentru voi? Pentru ca in "tine" se regaseste fiecare client ca individualitate, cu propriile preferinte, cu propriul stil si pentru ca satisfacerea fiecarui client este extrem de importanta pentru acestia.

Nu toata lumea vrea sa devina fashion icon, dar cu siguranta fiecare vrea sa poarte haine la moda pe care sa le achizitioneze la preturi accesibile, care sa-i permita sa arate excelent in fiecare zi si sa starneasca admiratia celor din jur.  Chiar daca la inceput veti fi tentati sa radeti, eu vreau sa va demonstrez ca se poate sa-ti alcatuiesti o tinuta de succes cu doar 150 de lei. Prin urmare, ce-ar fi sa ne facem inventarul in dulap si sa facem loc pentru haine si incaltaminte noua?


Ador aceste botine bej cu toc, pentru ca  le pot purta atat la tinutele elegante, cat si la cele casual sau office. Nici nu mai conteaza daca le port cu blugi in combinatie cu pulover, bluza sau camasa sau daca le asortez la o tinuta office cu pantaloni sau fusta creion si camasa, pentru ca acestea vor reusi sa confere un plus de farmec oricarei tinute.

De cele mai multe  ori ne aflam in fata unei adevarate provocari in momentul in care trebuie sa alegem cu ce sa ne imbracam si prima data ne orientam asupra unei perechi de blugi. De ce? Pentru ca reprezinta una dintre cele mai versatile obiecte vestimentare si pentru ca da orice nota vrem noi unui outfit. Totul depinde doar de tipul de bluze sau de pantofi cu care ii asortam. Eu spre exemplu am ales o bluza superba, usor translucida, ce poate inlocui cu succes o camasa, pentru ca ii confera  o eleganta aparte.

Nu numai ca nu am depasit bugetul de 150 de lei, dar mi-au mai ramas si banuti suficienti cu care pot cumpara o pijama sau o pereche de pantaloni de pijama plusati si  articole de lenjerie intima.

Cumpara imbracaminte si incaltaminte de calitate, la cele mai mici preturi, de pe PPT!

P.S.: De Black Friday, PPT face ca preturile mici sa devina si mai mici!

8 comments:

  1. Interesant si foarte fashion ,imi plac,frumoase,bravo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu nu am nici un merit. E doar v-am informat despre ele

      Delete
  2. Sunt dragute si ok ca pret produsele de pe site. Buna alegere :)

    ReplyDelete
  3. sunt frumoase si este la un pret bun

    ReplyDelete
  4. Au un pret bunicel,chiar sunt dragute si foarte frumoase!

    ReplyDelete