Wednesday, March 23, 2016

Bratari personalizate cu gravuri foto

Imi amintesc cu drag de filmele vechi care ma faceau sa lacrimez si cat de mult admiram medalioanele in care personajele pastrau pozele celor dragi. O sa spuneti probabil ca sunt eu mult prea sensibila, dar prin purtarea acelor medalioane eu nu vedeam decat un gest prin care isi doreau sa-i pastreze aproape de sufletul lor. Desi ideea in sine imi este pe plac si as vrea sa am si eu o bijuterie in acest gen, nu pot sa pierd din vedere faptul ca eu nu prea obisnuiesc sa port coliere. Pot sa recunosc fara sfiala ca-mi plac bijuteriile, dar de obicei port doar cercei, bratari si inele. 

Am fost extrem de incantata cand o prietena mi-a spus ca si-a comandat niste bratari personalizate de-a dreptul superbe, pentru ca am realizat ca sunt exact ceea ce cautam si ca se pliaza perfect pe preferintele mele. Nu ma gandesc sa comand doar o bratara ci mai multe: una ar trebui sa aiba gravata o poza de familie (eu, sotul si copilul), una cu fratii mei, una cu parintii mei, una doar cu mine si cu sotul, una doar cu baietelul, ba mai mult decat atat ma gandesc sa-i daruiesc si mamei mele doua: una cu nepotii si una cu copii. Sunt sigura ca i-ar placea foarte mult, pentru ca  ne iubeste enorm si intotdeauna incearca sa ne faca fericiti pe toti prin gesturi marunte.

De ce asa multe bratari? Pentru ca am vazut la prietena mea bratarile cu banut din argint, respectiv cu banut din argint placat cu aur cu gravuri foto si mi s-au parut superbe si de calitate.


Abia astept sa le primesc si sa-i doresc mamei mele cele doua bratari. Nimic nu-mi da mai multa multumire decat chipul mamei mele care radiaza de fericire, caci vorba aceea "Ce semeni, aia culegi!"
Voi ati purta astfel de bratari?

8 comments:

  1. Si mie imi plac bijuteriile personalizate sau cu mesaje, as purta cu drag

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, m-au intrebat foarte multe fete dupa ce au vazut bratara cu piticul, daca le fac eu... Mi-ar placea mie, dar le-am cumparat de pe site-ul pe care l-am precizat in articol

      Delete
  2. Replies
    1. sigur o sa ma intrebi peste cateva luni care mai era site-ul ... cum faci de obicei. Mereu te molipsesc :))

      Delete
  3. Am si eu una cu baietelul meu Dragos si o ador!

    ReplyDelete
  4. Ce idee minunata de bijuterii! Sunt amintiri pentru toata viata.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa este draga mea, dar si operele tale de arta sunt amintiri frumoase pentru care-ti multumesc :*

      Delete