Friday, March 25, 2016

Petrecere in pijamale noi

A devenit un obicei pentru mine si pentru baietelul meu sa dam petrecere in pijamale cel putin o data pe saptamana. De fapt, aceasta peterecere e o seara in care-i indeplinesc toate dorintele: dansam, jucam statuile, baba-oarba, ne batem cu pernele, facem teatru de papusi (el manevreaza papusile, iar eu sunt spectatorul), coloram,  scoatem din cutii jocurile lui preferate, mancam sau facem prajiturele si bem limonada. Uneori mai intervine si tati in jocul nostru si ne facem sa radem copios. 

https://www.bonprixro.eu/style/pijama-134908483/?catalogueNumber=908208&source=1


Dupa ce am facut ordine in dulap, am aruncat o mare parte din pijamale si mi-am comandat altele noi. Le-am gasit la pret redus pe Bonprix si mi-au placut foarte mult. Mi-a fost cam teama ca nu mi se vor potrivi pentru ca am comandat cu 2 marimi mai putin fata de marimea mea. De ce? Pentru ca m-am hotarat sa ascult sfaturile clientilor mai vechi ai acestui site care spuneau ca marimile nu se potrivesc la hainele pentru femei si care au observat ca acest detaliu face diferenta intre un client multumit si altul nemultumit. Spre bucuria mea mi-a fost buna marimea 36, desi nu am purtat nici cand eram slaba marimea asta datorita formelor pe care le aveam. Copilul meu mi-a admirat pijamaluta si mi-a spus ca e foarte frumoasa si ca-mi sta foarte bine in ea, iar acest lucru nu a putut decat sa ma bucure.  Am dat doar 40 de lei pe ea si am constat ca-si merita fiecare banut.
Atat de bine ne-am distrat cu o seara in urma, incat a doua zi de dimineata deja pregateam fursecuri  pentru noua noastra petrecere!

14 comments:

  1. e superba mai ales asta cu fluturasi , daca e si de calitate atunci este o alegere excelenta

    ReplyDelete
  2. superba pijama. voi comanda si eu una. sunt chiar pe stilul meu

    ReplyDelete
  3. Mi se pare o super idee, aceasta petrecere in pijama. O sa o implementez si eu alaturi de fetita mea. Intr-adevar, pijamaluta ta e foarte simpatica si iti vine foarte bine. Distractie placuta si la urmatoarea petrecere in pijama! ;)

    ReplyDelete
  4. superba pijama. voi comanda si eu una. sunt chiar pe stilul meu

    ReplyDelete
  5. superba pijama!chiar îti stă bine.

    ReplyDelete
  6. O pijama minunata! Fluturasii dau o alura cocheta :)

    ReplyDelete
  7. esti o scumpa :* imi place si pijamaua

    ReplyDelete
  8. Fluturassss, ce bine iti vin pijamalele :D

    ReplyDelete
  9. foarte frumoasa si se vede ca e material bun

    ReplyDelete
  10. Imi place ca te distrezi bine cu baietelul tau, iar pijamalele cu fluturasi sunt foarte frumoase! ( ca sa nu mai vorbim ca sugereaza sa ai fluturasi in stomac :) )

    ReplyDelete
  11. Foarte faina aceasta pijama si pretul ei este foarte convenabil.

    ReplyDelete
  12. Este foarte frumoasa pijamaua. Sa o porti cu placere!

    ReplyDelete
  13. Foarte draguta pijamaua ,si mie imi plac petrecerile in pijama :)))))

    ReplyDelete