Wednesday, March 23, 2016

Se potrivesc sau nu hainele pentru copii achizitionate de pe Bonprix

Magazinul online Bonprix este locul perfect de unde puteti alege diferite obiecte vestimentare si articole de incaltaminte pentru intreaga familie pentru ca exista o multime de modele pentru toate preferintele. Recunosc ca tocmai din cauza numeroaselor optiuni pe care le-am avut, mi-a fost mai greu sa ma limitez la ceva anume si am adaugat in cos un numar mai mare de produse decat am stabilit initial, acest lucru si datorita pretului accesibil oricarui buget.

Am observat ca foarte multa lume se intreaba daca se potrivesc sau nu marimile la Bonprix, de aceea am hotarat sa fac patru postari diferite legate de acest subiect. Pentru ca mai sunt cateva zile pana la 8 martie si fiindca sunt o mamica devotata,  prima postare va fi dedicata hainutelor pentru copii. Asadar, in cazul in care vreti sa aflati daca se potrivesc marimile la hainele pentru copii de pe Bonprix, atunci trebuie sa stiti ca da, se potrivesc. 

Mi-a placut enorm un set pentru copii format dintr-o bluza si un tricou, cu imprimeuri moderne, sport-elegante si desi nu am stiut pentru ce marime sa optez, fiindca nu vazusem nici o recenzie la produsul respectiv, mi-am zis sa risc. Baietelul meu poarta marimea 110/116 la hainute si eu i-am luat marimea 116/122, fiindca am vrut sa-i fie un picut mai lungi, ca sa nu-i ramana mici la o luna dupa ce i le-am cumparat si am facut cea mai buna alegere. Au fost exact asa cum mi le-am dorit, iar copilul meu se poate lauda cu doua noi tinute de invidiat.

O sa va arat atat pozele de pe site, cat si pe cele facute de mine, ca sa va puteti face o idee in privinta nuantelor si a materialului.
https://www.bonprixro.eu/style/tricoubluza-243592208/?type=image&return=ref
  

Concluzia mea: Produsele arata ca in poza, se aseaza frumos pe corp si se comporta excelent la spalare. 

M-am bucurat sa vad ca pana in data de 8 martie, pentru comenzile de minim 100 de lei, fiecare cumparator va beneficia de transport gratuit, cu ajutorul codului promotional 4LXM. Deja mi-am facut un wishlist, pe care urmeaza sa-l dau spre aprobare sotului de ziua femeii, pentru ca stiu ca atunci nu-mi poate refuza nimic.

Sunt curioasa care sunt impresiile voastre legate de acest site!

34 comments:

  1. Simpatic foc cavalerul tau, i-am cumparat si eu piciului meu de pe Bonprix se potrivesc perfect marimile.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da. Pantofii si hainutele pentru copii pot fi achizitionate fara griji in privinta marimii.

      Delete
  2. arata foarte bine produsele, par calitative ca si material

    ReplyDelete
  3. Sunt mai frumoase pozele tale decat cele de pe site, in conluzie merita achizitionate cat mai multe produse, arunc si eu acum o privire.

    ReplyDelete
  4. ce faine sunt si ce bine ii vin! trebuie sa ii iau si eu la Sasha ca am vazut o multime faine si pentru fetite :D

    ReplyDelete
  5. Ce bine arata hainutele,dar mai ales cine le poarta...ii sta foarte bine.

    ReplyDelete
  6. Ghintuiala TatianaMarch 6, 2016 at 11:47 AM

    Wauuu, superbe , pentru mine am cumparat de la ei si am fost multumita dar pentru pitici mi-a fost teama. Au hainute foarte frumoase pentru copii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si mie mi-a fost, dar acum nu-mi mai e. Cu siguranta, ii voi mai lua haine de pe acest site.

      Delete
  7. Foarte frumoase hainutele...de pici ce sa mai zic...e superb!!!

    ReplyDelete
  8. Foarte frumoase hainutele...de pici ce sa mai zic...e superb!!!

    ReplyDelete
  9. Asa invatam micii cavaleri sa fie stilati!! Foarte frumos!

    ReplyDelete
    Replies
    1. De cele mai multe ori el imi alege hainutele. Spune ca e designer-ul meu. :)) Nu mi-a venit sa cred ca a refuzat un tricou cu Minions pentru acest set. Nu m-as fi gandit...

      Delete
  10. Nu ma pot pronunta la hainutele pentru copii dar, daca sunt la fel ca cele comandate pentru mine, sigur sunt materiale de calitate bine finisate.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am descoperit cum sta treaba cu marimile in toate privintele, mai putin la barbati...

      Delete
  11. Mulțam.în sfârșit am aflat și eu cum sta treabă cu mărimile;))

    ReplyDelete
  12. Esti foarte cool , daca te vede Botezatu , te ia in echipa , frumosule

    ReplyDelete
  13. Imi place foarte mult cum sunt croite. dE MUlte ori nu gasesc bluzite sau pantaloni pentru cavalerul meu, care sa ii stea bine,pentru ca el e slabut asa ca al tau:) . Se cunoaste ca sunt si de calitate si foarte faine ca model . Manechinul barem e absolut demential <3

    ReplyDelete
  14. am vazut postarea pe tel si abia asteptam sa intru. Vai ce model ... si hainutele sunt foarte frumoase.

    ReplyDelete
  15. S-a facut mare cavalerul tau, cred si eu ca il imbraci cu lucruri frumoase! Imi place mult Bonprix, chiar azi ma uitam pe site ca au livrare gratuita pana maine.

    ReplyDelete
  16. Ce model fotogenic! <3

    ReplyDelete