Wednesday, April 6, 2016

Cea mai buna solutie de a transporta marfuri in afara tarii

O multime de romani sunt plecati in afara tarii. Pentru ei e important ca la un moment dat sa poata primi anumite colete din tara, deoarece pot avea nevoie de diverse lucruri care in tara noastra sunt mult mai convenabile la pret. Si nu vorbim aici de un colet de cateva kg, ci vorbim de transporturi de marfuri care au tone bune. 

Pentru astfel de servicii, in mod clar ai nevoie de o firma care se ocupa de transport marfa international, o firma care sa-ti ofere siguranta si incredere. Un pachet cu alimente traditionale, mai trimiti, dar cand vine vorba de tone intregi de marfa, lucrurile se schimba. 

Ce trebuie sa faci? Sa apelezi la o companie care ofera cele mai calitative servicii de grupaje de marfuri care ajung in posesia ta in siguranta si in cel mai scurt timp. O astfel de firma este Spedesa. Compania face livrari in afara tarii, livrari rapide si sigure, la preturi flexibile. 

Aceasta companie respecta cu adevarat termenele de livrare. Daca optezi pentru grupaje pe roti, comanda va fi livrata in 24 de ore, daca e vorba de camionete de 3 tone si in 48 de ore daca vorbim de camioane de 20 de tone. Daca optezi pentru grupaje clasice, comanda va fi livrata in 4 zile de la preluare pentru camionetele de 3 tone si la 7 zile de la preluare pentru camioanele de 20 tone. 

Compania face livrari in tari ca: Italia, Franta, Germania, dar si multe alte tari din Uniunea Europeana. 

Firma are o experienta de peste 15 ani, 15 ani in care clientii au fost multumiti de siguranta si de promptitudinea pe care le-au intalnit. 

 Spedesa este cu siguranta cea mai buna solutie de transport marfuri in afara tarii.

7 comments:

 1. Foarte utila informatia, am sa le-o trimit fiului meu si
  prietenei mele> Multumesc!

  ReplyDelete
 2. O informatie utila, stim cat de multi romani se confrunta cu aceasta problema.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Cu cat esti mai bine informat, cu atat iti este mai usor sa iei o decizie benefica.

   Delete