Monday, July 4, 2016

Sanatatea feminina la superlativ


Orice femeie doreste sa aiba un corp frumos si sanatos, insa asa cum frumusetea cere sacrificii si sanatatea cere un regim de viata sanatos si controale de preventie facute in mod regulat.

Daca pentru procesul de infrumusetare mai toate femeile investesc timp la sala sau in saloanele de cosmetica, totusi, atunci cand vine vorba de sanatate, mai mult de 60% dintre femei nu respecta recomandarea medicilor si nu merg regulat la un control de preventie, invocand lipsa de timp si de bani.

Doctorii stiu aceste lucruri si de aceea tot mai multi specialisti au inceput un proces de educare in randul pacientilor. Participand la evenimente cu tematica medicala poti afla multe informatii pretioase si poate asa vei gasi resursele necesare si mai ales motivatia (care celor mai multe femei le lipseste, aceasta fiind inlocuita de frica si rusine) sa mergi la un control pentru a fi sigura ca totul este in ordine.

La un astfel de eveniment te invita si domna doctor Elena Claudia Teodorescu, medic primar radiologie si imagistica medicala si fondatorul clinicii Donna Medical Center.

Evenimentul Sanatatea feminina la superlativ” va avea loc pe data de 6 iulie, incepand cu ora 19:30. Evenimentul va fi organizat sub forma unui webinar, astfel ca indiferent de orasul in care locuiesti, poti participa fara probleme, iar pentru participare nu se percepe nicio taxa.

Iata ce vei afla daca vei participa la acest webinar:

        Ce inseamna sanatatea si ce optiuni ne ofera medicina in secolul 21
        Cum influenteaza alimentatia si miscarea calitatea vietii
        Rolul autopalparii si controalelor periodice in viata unei femei
        Ce controale periodice iti sunt recomandate in functie de varsta si istoric familial
        Afectiuni grave care pot fi prevenite printr-un program de preventie personalizat
        Care sunt motivele pentru care ignoram sanatatea corpului nostru

Dr. Elena Claudia Teodorescu are o experienta de peste 20 de ani in ceea ce priveste sanatatea feminina, fiind o personalitate remarcanta in domeniul medical lansand primul centru dedicat exclusiv sanatatii feminine.

Donna Medical Center este centrul de excelenta dedicat sanatatii feminine, specializat in diagnosticul afectiunilor mamare, ginecologice sau endocrinologice. Este un centru medical creat cu pasiune, profesionalism si respect fata de pacient, toate acestea reflectandu-se in gama complexa de servicii oferite: de la analize medicale, ecografie abdominala sau morfologie fetala  si pana la  colposcopie si consultatii oncologice. Serviciile medicale sunt de inalta calitate si sunt bazate pe aparatura ultramoderna si pe echipa de medici ultraspecializati in patologia mamara si ginecologica.

1 comment: