Tuesday, December 6, 2016

Ce tip de vopsea de par sa aleg?

Colorarea parului a devenit o metoda de infrumusetare la care apeleaza din ce in ce mai multe reprezentante a sexului frumos. Dincolo de latura estetica, unele femei aleg sa isi vopseasca parul intr-o anumita nuanta pentru a transmite anumite calitati ale caracterului si personalitatii. Indiferent de motivele pentru care o femeie apeleaza la o vopsea de par, aceasta trebuie sa stie cat mai multe informatii despre ce presupune aceasta metoda de infrumusetare. Chiar daca aceste informatii sunt oferite de catre specialistii salonului de infrumusetare, nu toate femeile aleg sa isi vopseasca parul in acest loc. Pentru acestea, dar nu numai, o sa scriu in cele ce urmeaza despre tipurile de vopsea de par existente in momentul de fata pe piata astfel incat in momentul in care decizi sa iti vopsesti parul sa stii ce tip de vopsea de par ti se potriveste.

Femeile care decid pentru prima oara sa isi vopseasca parul insa nu sunt sigure de nuanta de par pe care si-ar dori-o ori cele care vor sa incerce o nunata de par noua pot apela la o vopsea de par temporara. Dupa cum spune si numele, acesta rezista pe par aproximativ 7-8 spalari ceea ce este un avantaj foarte mare in conditiile in care nu esti sigura ca iti dorest prea mult timp respectiva nuanta. Un alt mare avantaj al acestui tip de vopsea de par este reprezentat de faptul ca nu este agresiva cu firele de par.

Vopseaua semi-permanenta se adreseaza in general femeilor care stiu deja ce nuanta de par li se potriveste, fie pentru ca au mai incercat-o, fie pentru ca este culoarea lor de par naturala. Spre deosebire de vopseaua temporara, cea semi-permanenta rezista pana la 30-35 spalari. Pentru ca nuanta de par sa reziste cat mai mult timp trebuie sa utilizezi o vopsea de par profesionala si care nu este daunatoare pentru firele de par. Vopseaua de par Oro del Marocco este una din cele mai buna variante in acest sens deoarece este o vopsea de par fara amoniac. In cazul in care vrei mai multe informatii despre aceasta apeleaza cu incredere la specialistii Profihairshop deoarece doar la acestia gasesti produsele Oro del Marocco.


Nu in ultimul rand, vopseaua de par permanenta este o solutie pentru femeile care nu doresc sa faca prea curand o schimbare de look, acestea fiind familiarizate cu nuanta de par respectiva.

2 comments:

  1. As apela si eu la aceasta vopsea chiar daca sunt cam la al 35-lea an de vopsire. Nici nu as mai avea curajul sa stiu cum as arata nevopsita

    ReplyDelete
  2. De ce s-a retras de la vanzare vopseaua de par fara amoniac Oro Del Marocco?

    ReplyDelete