Tuesday, February 21, 2017

Cum sa va asigurati ca va vine bine camasa barbateasca

Multi dintre domni se confrunta cu anumite probleme atunci cand trebuie sa isi aleaga o camasa. Exista mai multe tipuri si modele de camasi barbatesti, astfel incat poate fi dificil sa alegeti o camasa de barbat perfecta. Indiferent de tipul acesteia (casual, slim fit, regular etc.), de culoare si textura, de material sau model (uni, in carouri, in dungi, etc.), cel mai important lucru este cum se potriveste o camasa pe corp.

 Exista cateva modalitati prin care domnii se pot asigura ca au ales camasa potrivita, atat in functie de croiala, cat si de marime. Majoritatea camasilor barbatesti sunt confectionate dupa anumite tipare si sunt insotite de numere ale marimilor. Nu intotdeauna se potrivesc aceste numere de la un model la altul sau de la un brand la altul. De aceea, cel mai bine este sa probati camasa si sa verificati anumite aspecte.

In primul rand, trebuie sa tineti cont de lungimea manecii. Aceasta nu trebuie sa fie nici prea scurta si nici prea lunga, daca doriti sa aveti un aspect elegant si ingrijit. Pentru a va asigura ca maneca are lungimea optima trebuie sa indoiti cotul si sa va asigurati ca marginea de jos a mansetei va ajunge exact pana la articulatia de incheietura. De asemenea si manseta trebuie sa vina bine pe brat. Aceasta nu trebuie sa fie prea larga, dar nici sa va stranga incheietura. Se accepta manseta putin mai lejera in cazul in care aceasta se incheie cu butoni. 

Gulerul este un alt aspect de care trebuie sa tineti cont. Atunci cand incheiati nasturele de la guler, trebuie sa va ramana suficient spatiu intre gat si guler incat sa va simtiti lejer atunci cand va miscati sau rotiti gatul. Gulerul nu trebuie sa fie nici prea strans, dar nici prea larg. Daca gulerul este prea larg, in momentul in care puneti cravata, rezultatul va fi unul inestetic. De asemenea, marimea optima a unui guler se poate masura si astfel: descheiati primul nasture de la guler si lasati libere colturile acestuia. Ele trebuie sa ajunga exact pana la jumatatea osului claviculei. 

De asemenea, atunci cand ati incheiat complet camasa, aceasta trebuie sa se potriveasca bine pe linia umerilor. Este important sa nu va jeneze in miscari si sa va tina la umeri atunci cand va incordati musculatura spatelui. Pe piept camasa trebuie sa fie lejera, fara a fi prea larga si fara sa se largeasca spatiul dintre nasturi atunci cand scoateti pieptul in spate. 

Pentru a verifica lungimea camasii, dupa ce ati bagat-o in pantaloni, ridicati-va bratele deasupra capului. Camasa nu trebuie sa iasa din pantaloni cand faceti aceasta miscare. 

Pe langa o gama foarte variata si completa de camasi barbatesti, pe site-ul answear.ro puteti gasi si pentru doamne si domnisoare numeroase articole, cum ar fi salopete dame Answear.

1 comment:

  1. These are absolutely gorgeous dear, in love with them <3 x ^^ They are really cute! You will like to see more fun from here.

    ReplyDelete