Thursday, April 20, 2017

Unboxing-urile de pe Testarea ma ajuta sa iau decizii

Atunci cand sotul m-a facut posesoarea unui telefon Allview X3 Soul Mini, sufletul mi-a tresarit de bucurie pentru ca era un telefon pe care mi-l doream de cand l-am vazut intr-un articol de la inceputul anului trecut pe blogul lui Blogatu. Ma simteam stapana absoluta a gadget-ului meu, asa ca nimeni in afara de mine nu-l putea atinge, nici macar nu mi-l putea lua din mana, pentru ca ma tintuiam intr-un loc si incercam sa-i descopar toate aplicatiile si functiile din dotare, ca mai apoi sa ma pot da rotunda ca am un smartphone "plin de talent" ca si mine... Il conectam prin Bluetooth la boxa mea portabila si imi faceam ziua mai frumoasa pe ritmurile muzicii.



Pentru ca am fost mandra de telefonul meu si pentru ca a fost primul telefon care mi-a placut foarte mult, se subintelege dezamagirea mea atunci cand mi-a scapat din buzunar si i s-a spart ecranul. Nici macar acum nu ma pot desparti de el, imi tot spun ca merge si asa, mai ales ca in ciuda crapaturilor functioneaza perfect. 

Urmarind unboxing-urile lui Marius de pe canalul lui de YouTube Testarea, pana acum mi-a atras atentia telefonul  Allview V2 Viper S, dar fiind multumita de telefonul meu din gama Soul, as fi mult mai tentata sa optez pentru un Allview X4 Soul Style, despre care am citit pe blogul lui ca promite sa faca niste selfie-uri si niste poze perfecte. Ce ma opreste sa-l iau acum pe langa faptul ca mi-e greu sa ma desprind de vechiul meu telefon? Ei bine, cum Marius e de vina pentru toate nemultumirile tuturor, inclusiv ale mele, tot el e de vina si aici. Pai, pe cand un unboxing si cu acest telefon? Ca il tot astept ca pe painea calda... So, hurry up!

De data asta scapa usor, pentru ca blogul lui aniverseaza 10 ani, asa ca nu e loc de reprosuri, ci mai degraba pentru urari de bine si sincere felicitari pentru munca depusa, pentru nervii tari de care da dovada uneori cand ne apuca pandaliile si speranta ca  nu ne va priva de prezentarile cu care ne-a obisnuit atat pe blog, cat si pe canalul de YouTube.
La multi ani Marius sau mai bine zis la cat mai multe decenii de aniversat!

14 comments:

  1. E super telefonul sa il folosesti sanatoasa, eu am scapat un obiect din ceramica , noroc cu folia de sticla dar tot are un punct pe ecran, oricum daca nu avea folie imi luam adio de la el.

    http://deyutza87.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  2. Sunt bune tel Allview,am avut si eu,arata super bine.

    ReplyDelete
  3. Telefoanele mobile Allview, sunt superbe. Asa ca sper sa achizitionezi unul daca nu mai bun atunci cu mult mai bun decat actualul ;) La multi ani si din partea mea domnului Marius ;) Sper sa apara curand si unboxing-urile pentru X4 Soul Style,nu de alta dar te vad tare nerabdatoare ;))

    ReplyDelete
  4. Majoritatea telefoanelor noastre(al meu si al sotului)au fost marca Allview si am fost foarte multumiti de ele.pupici

    ReplyDelete
  5. Majoritatea telefoanelor noastre(al meu si al sotului)au fost marca Allview si am fost foarte multumiti de ele.pupici

    ReplyDelete
  6. E frumos si performant telefonul tau, dar pacat ca l-ai scapat jos. E clar! Ai nevoie de unul nou. Si daca e si mai performant si face poze perfecte va fi mult mai usoara despartirea de cel vechi. ;)

    ReplyDelete
  7. Il mai lasam sa sarbatoreasca 10 ani de blogging :P

    ReplyDelete
  8. Am auzit foarte multe lucruri bune despre telefoanele Allview si cineva este ce parere ca sint mult mai bune decit multe telefoane de marca de pe piata.Au acumulatoare generoase si sint fabricate in Romania.Felicitari pentru alegerea facuta

    ReplyDelete
  9. Telefoanele mobile Allview sunt deosebite !

    ReplyDelete