Thursday, July 20, 2017

Genele false – un trend mereu reinventat

Genele false nu mai sunt de mult un tabu, iar faptele demonstreaza acest lucru. Moda nu mai cunoaste limite, iar cand vine vorba si despre asocierea unui make-up reusit, povestea aceasta nu are limite, nici sfarsit, dar are mereu noi ‘’povesti’’ de spus. 

 Si revenind la genele false, e bine de stiut ca acestea nu se folosesc doar la machiajele foarte intense, stridente sau de noapte. Genele false nu inseamna neaparat un look dramatic, ci poate insemna, de altfel, un look romantic, natural, jucaus, inocent etc. si te poate scoate din anonimat, atunci cand vrei sa renunti la machiaj pentru o zi.

Recomandarea mea: MyLash - gene false de tip banda si care sunt confectionate 100% din par natural sterilizat.

Datorita calitatii ireprosabile ale acestor gene, sunt foarte usor de aplicat, se simt confortabil si sunt extrem de rezistente, fiind lucrate si pentru reaplicare. Pentru utilizari ulterioare este important sa depozitezi genele in cutiuta in care vin, deoarece asa se pastreaza curbura lor si le asiguri igiena corespunzatoare.

Printre varietatea genelor MyLash se numara si favoritele mele: gene false MyBeauty si gene false MyDarling. Pe langa aspectul foarte placut si natural pe care il au, acestea vin la pachet si cu un raport calitate-pret foarte avantajos pentru mine.

Asadar, pentru toate adeptele genelor false, dar si pentru cele care nu au avut pana acum curajul sa incerce, sfatul meu este sa incercati sa experimentati cu aceste mici accesorii, deoarece sunt scanteia de care aveti nevoie pentru a straluci, chiar si fara machiaj. 

Genele false sunt un trend care mereu se reinventeaza si ne ofera, in acest fel, ocazia sa experimentam noi machiaje. 

Orice femeie isi doreste si merita sa fie cocheta in orice moment al zilei, sa fie stralucitoare, sa radieze de fericire. Iar pentru asta, orice femeie trebuie sa stie cum sa se puna cel mai bine in valoare.

5 comments:

  1. Da, sunt in trend si esti mai seducatoare!

    ReplyDelete
  2. Sunt foarte sincere:Imi place sa vad la alte persoane..dar mie sa mi pun NU

    ReplyDelete
  3. trebuie sa le si intretii corespunzator

    ReplyDelete
  4. Da nu am ce sa zic,sunt ok pentru o petrecere mai pompoasa,dar eu una nu mi pot pune deoarece am gene destul de vizibile ;) Dar am vazut la mirese,nase etc si aratau superb :)

    ReplyDelete
  5. Mie imi plac la nebunie genele false! Mi se pare ca scot ochii in evidenta si machiajul! Din pacate, nu reusesc sa-mi pun foarte des...

    ReplyDelete