Wednesday, January 24, 2018

Oferte seniori Spania - Un pachet seniori complet cu soare si plaje



Pachetele ce includ vacantele de la sfarsitul verii sunt gandite special pentru persoanele de varsta a treia, iar spre sfarsitul lunii august se anunta oferte irezistibile pentru seniori. Din toamna pana in primavara, in toata lumea se deruleaza programul social senior voyage pentru persoanele adulte de peste 55 de ani. 

Pachetele gandite pentru persoanele de varsta a treia si insotitorii lor sunt tentante, in primul rand, datorita pretului per pachet. Agentiile concep pachete senior voyage la preturi speciale si datorita faptului ca majoritatea acestor excursii au loc in extra sezon (octombrie-mai). Astfel, agentia Oltextour ofera sansa seniorilor si rudelor acestora sa viziteze statiuni turistice noi, la preturi reduse. De asemenea, acest tip de programe sunt mai ieftine si datorita subventionarilor oferite de agentia colaboratoare din tara ce urmeaza a fi vizitata.

In al doilea rand, agentiile au oferte pentru seniori pentru diferite sejururi ce includ cazarea in hoteluri de 4 stele sau demipensiuni, transferul aeroport-hotel-aeroport, masa pensiune completa, inclusiv bauturi.

In al treilea rand, abonatii la programele Senior Voyage beneficiaza de reduceri semnificative la excursiile optionale. In cazul in care doriti sa vizitati toate obiectivele turistice din zona unde mergeti si sunteti constienti ca nu le puteti face fara ajutorul unui ghid, Cardul Senior Voyage vine in ajutorul dvs. 

Astfel, seniorii si insotitorii vor primi gratuit, cu ajutorul cardului, o excursie sau doua, plus o reducere 10% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a trei excursii optionale. Anual, au fost inregistrati peste 60 de milioane de turisti care viziteaza Spania, fapt ce demonstreaza ca aceasta tara este una dintre tarile preferate ale romanilor. Pentru romanii care prefera un pachet de vacanta din categoria seniori, Spania are potentialul de a va oferi excursii in zonele de top metropolitane ale acestei tari.

Prin intermediul pachetelor pentru seniori, persoanele de varsta a treia vor putea vizita la costuri minime, locatii precum Madrid sau Barcelona, dar si renumitele plaje pe care le gasiti in Insulele Canare, Valencia sau Insulele Baleare, teritoriul spaniol reusind sa ofere experiente complete si amintiri deosebite de vacanta.

Pentru ca tuturor ne este deja dor de vacanta de vara, principalul obiectiv turistic al persoanelor de varsta a treia ar putea sa fie compus din 3 elemente: soare, nisip si mare. Evident, Spania ofera toate aceste elemente, sau chiar mai mult, pentru ca acest teritoriu ascunde plaje uluitoare ce au potentialul de a multumi chiar si pe cel mai fitos turist.

2 comments:

  1. Bine de stiut. In cativa ani intru si eu in categoria asta, asa ca...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca esti pasionat de calatorii, turism, iti recomand sa arunci un ochi aici https://www.romanian-journeys.com/ eu am dat peste el din greseala dar am fost impresionata de cate locuri am descoperit, de care habar nu aveam!

      Delete