Thursday, July 5, 2012

La multi ani SevenSins si multumim de oferte!

Stiti deja ca sunt o fana impatimita a frumosului si ca-mi place sa descopar tot ce e nou legat de tot ce ne poate da o stare de bine si multa incredere in noi. Ei bine, din intamplare am aflat ca azi, 5 Iulie 2012, SevenSins.ro sarbatoreste 3 ani de activitate cu multe promotii si surprize, prilej cu care iubitorii de lenjerie si accesorii sexy se vor putea bucura de surprize si reduceri la peste 500 de produse.

Asa am aflat si ca azi se va da startul promotiilor pentru toate produsele din categoriile Lenjerie intima, Lenjerie sexy si Rochii sexy, ce vor beneficia de discounturi de 30% in intervalul 5 - 12 iulie 2012.
In plus, clientii care opteaza pentru ridicarea comenzii de la sediu in ziua de 5 iulie, vor fi intampinati cu un cadou surpriza, iar pentru cei interesati aceasta este adresa sediului lor: Str. Alexander von Humboldt, nr. 10, Sector 3, Bucuresti .

Lansat ca un magazin de lenjerie intima si erotica, Sevensins.ro si-a extins gama de produse, in prezent punand la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse : lenjerie intima si sexy (chiloti, sutiene, seturi, bodystockings, babydolls, neglijeuri sau halate), costumatii tematice, rochii sexy, accesorii (nipple covers, portjartiere, manusi, genti sau palarii), costume de baie, bijuterii sau cosmetice bio.
Nici barbatii nu sunt neglijati, iar oferta adresata acestora include: chiloti, boxeri, tricouri de calitate superioara, articole sportive si slipi pentru plaja.

Tentant, nu?

Eu deja am dat o fuga pe site-ul lor,  http://www.sevensins.ro/ sa vad ce produse m-ar incanta mai mult, ca doar nu pot rezista unei asa oferte, stiti ca ma incanta reducerile :D.

Ma gandesc chiar azi sa dau o comanda repede-repejor panu nu expira oferta... Ce nu facem noi femeile pentru a fi sexy pentru scumpii nostri sotiori!? Ca doar trebuie sa mentinem flacara aprinsa :)).

Dar sa las vorbaria si sa arat cateva  seturi si compleuri sexy , iar daca dati click pe scrisul albastru pentru a a junge pe site, veti vedea si voi ce preturi atractive au :D.

Veti vedea ce mi-a atras mie atentia in fotografiile de mai jos, voua v-ar putea placea altceva insa. In orice caz, va voi arata intr-o postare viitoare pentru ce voi opta si sper sa va placa, deocamdata sunt indecisa, asa ca m-ar ajuta sugestiile voastre, iar cu aceasta ocazie puteti alege si voi ceva pe gustul vostru pentru minunatii vostri soti si de ce nu pentru voi, ca doar si voi trebuie sa va simtiti sexy din cand in cand macar... Eu una asa fac :D.







Nu uitati ca de cate ori va simtiti triste sau neincrezatoare sa va spuneti in minte : "Sunt tanara, sexy, frumoasa, desteapta si cu bani! "

Acest secret il stiu de la mama mea si functioneaza, asa ca: Simtiti-va libere sa fiti sexy ! :)

18 comments:

  1. HIIIIIII CE MI PALC:dSUPER ARTICOL:)CA DE OBICEI

    ReplyDelete
  2. Sunt superbe modelele , mie personal prima si ultima imi plac cel mai mult.

    ReplyDelete
  3. Modele splendide pe manechine superbe!

    ReplyDelete
  4. niste tinute foarte frumoase, speciale si extrem de sexy!! Cu siguranta sotului meu i-ar place sa ma vada in asa ceva:))

    ReplyDelete
  5. sunt superbe toate,interesant articol si frumos ca de obicei,multi pupici

    ReplyDelete
  6. Ramona Violeta BarascuJuly 5, 2012 at 3:56 AM

    sunt frumoase si accesibile ca pret!

    ReplyDelete
  7. ROCHITA NEAGRA ESTE SUPER SEXY FRUMOS ARTICOLUL FELICITARII NU MA GINDESC SA IMI CUMPAR NIMIC TOTI BANII SAU DUS PE CHIRIE; SINT FRUMOASE LENJERILE PENTRU CINE ARE CU CE

    ReplyDelete
  8. cea neagra cu bustul rosu e preferata mea, ador produsele de la ei

    ReplyDelete
  9. manolescu ana angelaJuly 5, 2012 at 5:11 AM

    big like pt cea cu albastru si la multi ani!!!

    ReplyDelete
  10. Superbe toate mai ales ultima, aia neagra cu bust rosu iar preturile am vazut cas sunt destul de atractive.

    ReplyDelete
  11. DA, ESTE F. BINE SA NE INCURAJAM SINGURE SI SA AVEM INCREDERE IN NOI.

    ReplyDelete
  12. iarasi dai in pesimism, sa te iei o data de urechi si sa vi la mine, sa-ti imprumut din optimismul meu :))

    ReplyDelete
  13. Foarte frumoase si sexy si de asemenea si provocatoare……imi plac toate foarte mult…..

    ReplyDelete
  14. superbe ,,hainutele,,.....mi-ar placea si mie un set....

    ReplyDelete
  15. aunt super tari lenjeriile, chiar imi plac foarte mult

    ReplyDelete