Saturday, June 15, 2013

CrystalGlamour.ro - ceasuri

Ce pacat ca nu e ziua mea! Nu de alta, dar in am vazut pe Crystal Glamour niste ceasuri superbe aflate la reducere, reduceri ce ajung pana la 64%. Aceste ceasuri cu Swarovski aflate la oferta includ si cate un cadou: un colier, un pix sau o bratara.

Ceasul de dama Yeke Swarovski Nut cu cristale Swarovski este de departe favoritul meu, pentru ca e superb. Are carcasa  argintie si-i confectionat din otel si decorat cu insertii de cristale Swarovski. Arata impecabil, este un ceas de lux, elegant si poate inlocui cu succes orice bijuterie stralucitoare. Un accesoriu remarcabil care isi va pune amprenta asupra unei tinute in mod impresionant si remarcabil, potrivindu-se in orice conjunctura si conferind o nota distinctiva femeii care-l poarta. Vine frumos ambalat intr-o cutie de cadou si cu certificat de garantie, pe o perioada de 6 luni.

Un alt ceas care-mi place este:

  Guess Leo Print cu cristale Swarovski. Combinatia cromotica negru-argintiu va fi la moda intotdeauna. Un ceas versatil, cu un design in trend si imprimeu animal-print, care cu siguranta isi va gasi un corespondent perfect intr-o piesa vestimentara din dulapul oricarei femei.




Si ultimul, dar nu cel din urma ar fi ceasul Red Ray Aquilla cu cristale Swarovski. Imi plac enorm detaliile cu care este accesorizat, iar fluturasul din interior mi se pare ca-i da impactul vizual, care te face sa nu-ti mai poti dezlipi privirea asupra lui. Este perfect pentru persoanele care iubesc libertatea si frumosul:).

Lista mea ar putea continua cu o insiruire de alte ceasuri, dar ma opresc la acest top 3, pentru ca restul as vrea sa descoperiti voi, mai ales ca preturile nu sunt deloc mari.

As vrea sa-mi spuneti care este preferatul vostru:).

13 comments:

  1. mi-am luat si eu primul ceas ..cand l-am vazut mi s-a pus pata pe el ...il am de 3-4 luni

    ReplyDelete
  2. sunt superbe :) eu nu port ceas dar acestea ar merita banii :*

    ReplyDelete
  3. Si mie imi plac foarte mult toate, desi nu port ceas :)

    ReplyDelete
  4. sunt super aceste ceasuri si nu mai spun de preturi, foarte convenabile cu aceste reduceri.

    ReplyDelete
  5. Vrei sa ma imbolnavesc? :) Stii ca ador ceasurile :) Al doilea arata bestial. Pupici.

    ReplyDelete
  6. Doamne! Chiar nu vreau :). Dar m-am imbolnavit eu, desi n-ar fi mult sa iau unul cu 129 Ron si cu un pix sau o bijuterie cadou :)). Dar, nah! Sunt matusica acum :))

    ReplyDelete
  7. Pacat ca nu sunt eu in bani acum :))

    ReplyDelete
  8. De cand imi cumpara al meu ceasuri, am inceput sa port si eu si chiar au ajuns sa-mi placa :)

    ReplyDelete
  9. Sa-l porti iubita! :*
    Cred ca arati foarte bine cu el :)

    ReplyDelete
  10. mistooooooooooooo,ar arata beton pe mainile noastre nu ?=))

    ReplyDelete