Saturday, July 13, 2013

Hainute superbe pentru un bebe gingas

Va spuneam intr-un articol precedent  ca o sa iau de pe site-ul micolino.ro cateva hainute pentru nepotelul meu. M-am hotarat intr-un final, asupra unui set din 4 piese respectiv salopeta, un body cu maneca scurta, un pantalon si o caciulita, toate din bumbac 100% si cred ca am facut cea mai buna alegere dupa spusele surorii mele.




Este incantata de acest set pentru ca salopetica are o indoitura la maneca, care oricand devine protectie pentru unghiute si nu mai trebuie sa-i puna manusi. In plus, mi-a spus ca-i e la indemana atunci cand ii schimba scutecelul, pentru ca nu trebuie sa-i deschida decat cateva capse de la picioruse. Of! Si cand imi amintesc cate manusi de bebelusi au ramas descompletate la baietelul meu, pentru ca fiind foarte micute nu stiu cum se facea ca mereu pierdeam cate una si cum trebuia sa-i dau tot body-ul jos ca sa-i schimb scutecelul... Ma bucur ca am aflat ca exista asa ceva, desi eu initial am optat pentru aceste hainute datorita faptului ca pareau tare haioase.

E setul ei preferat dintr-o multitudine de seturi si haine nou nascuti primite  si asta nu poate decat sa ma bucure. De ce? Simplu, e de calitate, e practic, are un design special  si se comporta foarte bine la spalare.

Dar, de ajuns cat am vorbit despre asta mai bine sa-l vedeti pe nepoteulul meu imbracat in el si sa va dati si voi cu parerea despre el dupa ce-l vedeti. :)




Va place?

Astept opiniile voastre...

7 comments:

  1. E asa de frumusel ca i-ar sta bine in orice! Si mie imi placea sa cumpar salopete, erau mai comode!

    ReplyDelete
  2. vai ce bebe dragutzzzzzzzzzzzz si ce frumos e imbracat.....ptiu sa nu l deochi <3 sa fie sanatos si fericit toata viata lui iar tusi sa i mai cumpere cate o hainuta de pe acest sit ca sunt tare dragalase si potrivite pentru asa un nepotel :)

    ReplyDelete
  3. Wow,ce puisor dulce!!! Ce frumos doarme si ce dragut este imbracat! Sa va bucurati de el,pana la adanci batraneti! Un scumpic

    ReplyDelete
  4. Ai facut cumparaturi foarte frumoase pt acest ingeras.Sa va traiasca si sa va bucurati de el.Aceste salopete cu capse sunt foarte usor de schimbat , nu ca pe timpul copiilr mei cand era un chin sa schimbi bietul copilas.

    ReplyDelete
  5. vaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cat e de scumpel!!!!!!!!!!!!!!!!!! iti vine sa il mananci :X:X:X
    sa ii dea Dumnezeu tot binele din lume si muuuuuult norocel in viata!!
    Salopetele sunt preferatele mele...am avut cu gramada pt Dovlecel si sunt chiar utile :)
    abia astept sa vina pe lume si nepotelul meu :X

    ReplyDelete
  6. Ai un nepotel tare frumusel cred ca i-ar sta bine cu orice hainuta :)
    Sa fie sanatos si sa aiba parte doar de bucurii! :-*
    Si nepotelul meu a avut salopetele,ma impacam foarte bine cu ele :)
    pupici :-*

    ReplyDelete