Thursday, December 5, 2013

Iarna in culori

Iarna ne invaluie cu foarte mult farmec, dar in acelasi timp are si zilele ei mai putin placute, in care nu poti decat sa visezi la calduroasa vara si linistea racoroasa de pe malul marii. Dar chiar daca este foarte frig, asta nu inseamna ca hainele noastre trebuie sa fie la fel de mohorate si plictisitoare. Iar daca stai bine sa te gandesti, iarna avem mult mai multe optiuni in materie de moda, pentru ca putem sa combinam placut mai multe straturi de haine si accesorii variate, pe care le purtam relaxat si confortabil,fara sa le simtim lipicioase si sufocante, ca in zilele toride de vara. Mai mult decat atat, nimic nu este mult prea colorat in acest sezon. Fie ca vine vorba despre rochii, cizme, paltoane, genti sau multe alte accesorii, culoarea va anima albul pal al iernii. 

Cele mai purtate culori ale acestui sezon, care au impanzit podiumurile din intreaga lume sunt cobalt, rosu, mov, roz si chiar si galben, iar de la acestea, paleta nuantelor se extinde. Atat culorile calde, cat si cele reci ofera tinutelor un aer aparte, ludic, care contrasteaza atmosfera inghetata. 

Indrazneala nu trebuie sa vina doar de la culori, ci si de la tinuta in sine. Puteti asorta o rochie vaporoasa colorata cu un palton lung negru, ghete negre si o caciulita simpatica. Sau puteti opta pentru un palton larg si lung portocaliu, complet indraznet. Sa nu uitam nici de stilul foarte sic parizian, care imbina albul si negrul. Se poarta, in general, contrastele, fie ca vine vorba de culori sau de imbinarea unor stiluri complet diferite. Iar in acest sezon, accesoriile nu vor fi niciodata prea multe. Putem purta acum si esarfe sau fulare, manusi, caciulite, genti foarte mari si chiar si multe lanturi sau bijuterii. Asadar, in aceasta iarna, lasati-va dominati de culoare si incercati sa optati pentru tinute cat mai indraznete.

2 comments: