Sunday, January 12, 2014

Inele antistres

De cand ma stiu am un tic nervos, acela de a-mi roti inelul pe deget. Ori de cate ori ma gandesc la ceva, astept la cozi sau pur si simplu trec mai mult de 5 minute de cand trebuie sa stau pironita pe un scaun, incep sa-mi invart inelul. E lesne de inteles ca dupa o perioada indelungata acesta incepe sa cedeze, rupandui-se piatra, iar partea cea mai rea e ca astfel pe multe din inelele mele preferate le-am distrus, tocmai din acest motiv am inceput sa evit sa le mai port. Recunosc ca astfel sunt salvate si stau frumos in casetele mele de bijuterii, insa cu ce folos daca nu le mai pot purta si daca nu ma mai ajuta atunci cand fara sa-mi dau seama intampin momente de incordare?

O prietena care stia de acest tic al meu, mi-a povestit ca stie un magazin online care comercializeaza o gama foarte diversificata de bijuterii RegalGold , printre care si inele antistres. Sincera sa fiu nu aveam habar ca exista asa ceva, insa m-am bucurat mult, fiindca reprezinta raspunsul la problemele mele in acest sens.

In ce consta acest inel? Se pare ca pe un butuc de argint sunt montate verigi pivotante sau rotative lucrate cu pietre semipretioase si in combinatii cu aur , produc un efect antistres prin rotirea verigilor mobile.

De la prima vizualizare mi-a atras atentia acest inel de argint, lucrat manual in Israel si cum ziua mea de nastere se apropie, acesta e cel mai frumos cadou pe care as putea sa mi-l fac singura.

Voi cum va comportati in situatii de stres si cum vi se par aceste inele?

14 comments:

  1. incearca inele mai stramte care nu poti sa le rotesti si scapi la sigur si eu faceam la fel dar acum am doua inele care sunt fixe si nu mai pot sa le invart :*

    ReplyDelete
  2. pfff... sunt superbe...dar scumpe :O
    si eu mai am ticul asta sau la par :))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aveam si eu o colega de liceu, pe care o chinuiam jucandu-ma in parul ei (era in banca din fata) si ma ruga sa nu-i mai faca asa ca o ia somnul :))

      Delete
  3. Foarte interesante aceste inele,nu am auzit de asa ceva pana acum.

    ReplyDelete
  4. interesant. Sunt curioasa daca isi fac treaba. Si ma intreb ce e cu aceasta combinatie, aur-argint; auzeam uneori ca nu e bine sa porti bijuterii din ambele metale la aceeasi tinuta...cum o fi bine oare?? :-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aurul nu se poarta in combinatie cu aurul pentru ca din cate stiu ii scade din gramaj sau cel putin asa se spune. Daca-mi place un lucru, nu prea tin cont de ce spun ceilalti :)

      Delete
  5. nu stiam ca exista asa ceva, foarte interesant

    ReplyDelete
  6. Mie imi plac doar aceste genuri de inele din argint,din acelasi motiv si verigheta mea este tot din argint ca si a sotului de altfel:) Mi as dori insa si un inel antistres:) din ce am citit in articolul tau chiar mi ar prinde bine si as avea nevoie de unul ;)))

    ReplyDelete
  7. Si mie mi-ar trebui un asa inel

    ReplyDelete
  8. Foarte frumos ,mi-ar trebui si mie la ambele maini

    ReplyDelete
  9. Cum s-a demonstrat? Puteti reveni cu detalii, eventual ceva trimiteri bibliografice cu autori si edituri/reviste unde sau publicat rezultatele studiului? In alta ordine de idei... s-a demonstrat ca daca te uiti in fiecare seara la ultimele 5 minute de când soarele apune anul acela vei castiga la loto 6 din 49 premiul cel mare de 7 ori.

    ReplyDelete