Sunday, January 12, 2014

Un accesoriu de nelipsit

V-ati putea imagina vreodata pe o insula pustie fara telefon? Mie una mi-ar fi greu sa ma inchipui fara acest accesoriu atat de util sau fara conexiune la internet. Tocmai de aceea incerc sa tin pasul si sa fiu la curent cu noile gadgeturi Allview, ce ne surpind cu specificatii excelente la preturi mai mult decat convenabile.
Joi, 9 ianuarie, a fost lansat cel mai accesibil smartphone Quad Core din actuala gama, Allview A5 Quad, care poate fi achizitionat din magazinele partenere la pretul de numai 599 lei, in doua variante de culoare, negru si alb.





Dotarile sale sunt excelente, avand procesor Quad Core de 1,3 GHz, display de 4,3’’, doua camere foto, ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, conectivitate 3G prin HSPA+, Bluetooth, Wi-fi direct si este compatibil cu tehnologia HD Voice, cu ajutorul careia te poti bucura de o conversatie clara, diminuand zgomotul de fundal si imbunatind claritatea sunetului. In plus, este este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.
Are camera foto principala Omnivision de 5MP cu autofocus si Led Flash, inregistrare video Full HD si fotografiere HDR ce te va ajuta sa realizezi fotografii uimitoare, iar cu ajutorul functiei best picture poti realiza mai multe poze ale unui grup, ulterior selectand si combinand cea mai reusita fata a fiecaruia pentru a avea o fotografie ideala. Camera mai dispune de functiile face detection, panoramic photo si background clearup, iar in partea frontala a telefonului se afla o a doua camera foto care faciliteaza convorbirile video.
Ce ma incanta cel mai mult la acest telefon este ca are optimizator de baterie, pentru ca eu de cele mai multe ori cand plec de acasa uit sa-mi incarc telefonul. Cu ajutorul acestei functii, se pot opri procesele care consuma mult si sa fi in permanenta informat asupra timpului disponibil pana la consumarea bateriei.



Smartphone-ul vine la pachet cu doua variante de capac: alb cu albastru sau negru cu rosu, pentru a-i oferi un plus de personalitate.

Voua v-ar placea acest smartphone?

2 comments:

  1. Deci e cel mai superb model de smartphone pe care l am vazut pana acum :) Varianta pe care as alege o este cea cu capag negru rosu:D procesor Quad Core de 1,3 GHz, display de 4,3’’, doua camere foto, ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, conectivitate 3G prin HSPA+, Bluetooth, Wi-fi direct si mai este si compatibil cu tehnologia HD Voice? adica come on ce ti poti dori mai mult de atat ??????????

    ReplyDelete